2021'de çıkacak filmler

2021 yılında çıkacak filmler

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük bir sağlık tehdidi oluşturan Koronavirüs salgını sayesinde birçok film, 2020 yılından 2021 yılına ertelendi. Eğer bir aksilik olmazsa 2021 yılında izleyici ile buluşacak olan yapımları sizin için bir araya getirdik.

2021 yılında çıkacak filmler

Raya and the Last Dragon

raya and the last dragon

Disney’in yeni animasyon projesi Raya and the Las Dragon, 5 Mart 2021 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulacak. Kumandra dünyası, bir zamanlar ejderhalarla uyum içinde yaşayan farklı insan klanlarının bulunduğu beş bölgeye ayrılmıştır. Ancak Druun denen kötü canavarlar, dünyayı istila etmiş ve ejderhalar insanlığı kurtarmak için kendilerini feda etmiştir. Beş yüz yıl sonra Druun geri döner ancak tehdidin tekrar ortaya çıkmasına karşın bir ejderha geride kalmıştır. Yolculuğu sırasında Raya, ejderhasını Sisu (Awkwafina) adında bir kadın kılığında bulur. İkisi Sisu’yu ejderha hâline geri döndürmeli ve Druun’u sonsuza dek durdurmalıdır.

No Time To Die

no time to die

Daniel Craig’in son kez James Bond olarak karşımıza çıkacağı No Time To Die, 2 Nisan 2021 tarihinde yayımlanacak. Filmde, aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond’un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter’ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond’dan, kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış kötü bir adamın peşine düşer. Ayrıca filmde Bond’un dünyayı COVID-19 benzeri bir salgından kurtaracağı biliniyor.

A Quiet Place Part 2

a quiet place

İlk filmi 2018 yılında vizyona giren yapım, 2020 yılında vizyona girmesi beklenen ancak ertelenen yapımlar arasında yer alıyor. Proje, 23 Nisan 2021 tarihinde izleyici ile buluşacak. Projenin devam halkasında, izlediğimiz ailenin hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatmaya devam ederken, bu gizemli yaratıkların ilk ortaya çıktığı dönemi ve dünyanın kaosa sürüklenmesini de sinemaya yansıtacak. Hikayenin geçmişine ışık tutacak bu bölümlerde John Krasinski de ilk filmdeki rolüyle geri dönecek.

Black Widow

black widow

Yine 2020 yılında vizyona girmesi beklenen yapımlardan biri olan Black Widow, 7 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. Hikâye, 2016 yılında çıkan Captain America: Civil War filminin sonrasını konu edinecek. Natasha Romanoff’u kaçarken görecek ve İntikamcı olmadan çok önce bir casus olarak geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalışını izleyeceğiz.

Godizlla vs Kong

Godzilla Vs King Kong

Hem sinemalarda hem de HBO Max’te yayımlanacak yapımlardan biri olan Godzilla vs Kong, 21 Mayıs 2021 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulacak. Bu evrenin ilk yapımı olan GodzillaKing, 2014 yılında vizyona girmiş, onu 2017 yapımı Kong: Skull Island izlemişti. Yine bu evrende geçen Godzilla: King of the Monsters ise geçtiğimiz yıl mayıs ayında sinemaseverlerle buluştu.

Hızlı ve Öfkeli 9

hızlı ve öfkeli

Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. devam halkası, 28 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. Son yaşananlardan sonra inzivaya çekilen ve ailesiyle ilgilenmek isteyen Dom, 9. film ile beraber yine olayların tam ortasına çekiliyor. Fragmanda, dünyadan uzak bir şekilde oğlu Brian ve karısı Letty ile sakin bir şekilde yaşayan Dom Toretto (Vin Diesel), bu sefer sevdiklerini kurtarabilmek için geçmişte işlediği günahlarla yüzleşmek zorunda kalacak.

Venom: Let There Be Carnage

venom

Başrolünde Tom Hardy‘nin bulunduğu ve Venom serisinin 2. filmi olacak yapım, 25 Haziran 2021 tarihinde izleyici ile buluşacak. İkinci Venom yapımında, işini ve nişanlısını kaybeden Eddie Brock’un ev sahipliği yaptığı uzaylı simbiyot ile macerasını izlemeye devam edeceğiz. Brock, Venom: Let There Be Carnage’da çok daha güçlü bir uzaylı simbiyota sahip olan Riot’la mücadele edecek.

Space Jam 2

Space Jam

Başrolünde, tüm zamanların en büyük basketbol oyuncusu olarak kabul edilen Michael Jordan’ın olduğu 1996 yapımı animasyon filmi Space Jam, tam 25 yıllık bir aradan sonra geri dönüyor. Space Jam: A New Legacy, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Temmuz 2021 tarihinde buluşacak.

Jungle Cruise

jungle cruise

Başrollerinde Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın bulunduğu Jungle Cruise, 30 Temmuz 2021 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulacak. Disneyland’in park gezisine dayanan fantastik macera yapımında, küçük bir nehir teknesindeki bir grup yolcunun, Amazon’un doğaüstü ormanlarına yaptığı yolculuğu izleyeceğiz.

The Suicide Squad 2

The Suicide Squad

İlki 2016 yılında Warner Bros. tarafından üretilen The Suicide Squad‘ın devam halkası, 6 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanacak. İlk film ile aynı konuya ya da izleyişe sahip olmayacak yeni yapımın, olumsuz yorumlar alan ilkinden daha iyi olması bekleniyor.

Candyman

Candyman

1992 yılında çekilen Candyman adlı yapımın devamı niteliğinde olacak yapım, 27 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girecek. Yapım, Şikago’da yaşanan bir kent efsanesini araştıran genç bir adamın hikâyesini anlatıyor. Rivayete göre Candyman, ayna karşısında adını beş kez söyleyen kişiye görünmektedir. Ancak onun ortaya çıkması pek de iyi şeylere yol açmaz. Bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapan genç bir adam, eski bir batıl inanç haline gelen Candyman’i araştırmaya karar verir. Çevresindeki insanlar, ona bu konuyu araştırmaması için uyarılarda bulunsa da o, söylenilenleri umursamayarak işe koyulur. Korkulacak bir şey olmadığını herkese kanıtlamak isteyen genç adam, ayna karşısına geçerek yasaklı ismi beş kez telaffuz eder. Bu andan itibaren yaşananlar ise hiç de genç adamın düşündüğü gibi olmaz.

Dune

dune

Frank Herbert’ın ayndı adlı romanından uyarlanan Dune, hem HBO Max’te hem de sinemalarda yayımlanacak yapımlardan biri. Film, 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek. Denis Villeneuve’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünü Timothée Chalamet canlandırıyor. Hikâye, uzak bir gelecekte Dune adlı bir gezegende geçiyor.

Mission Impossible 7

Mission Impossible

Başrolünde Tom Cruise’un bulunduğu Mission Impossible, serinin 7 halkası olarak 4 Kasım 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Şu sıralar yapımın seti ve sosyal medya, Tom Cruise’un katı Koronavirüs kuralları ile çalkanıyor.

Spider-Man 3

spider-man

Başrolünde Tom Holland‘ın bulunduğu Spider-Man serisinin 3. filmi, 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Eski Spider-Man yapımlarının oyuncularının da yeni filmde bulunacak olması, yeni yapımın en heyecan verici kısımlarından biri. İlk iki yapımda Iron Man‘e hayran olan ve onun izinden giden bir Pater Parker görünümü izlemiştik. Marvel Studios patronu Kevin Peige’e göre Spider-Man 3 filminde, mahallemizin kahramanı Peter Parker hikayesinden daha farklı bir şey izleyeceğiz. Yeni filmde, mahallenin dost canlısı süper kahramanından izler taşınacak olsa da karşımıza çıkacak olan yeni Spider Man, biraz daha özgün olacak.

Matrix 4

matrix

Başrolünde Keanu Reeves’in bulunduğu ve tüm zamanların en sevilen serilerinden biri olan yapım, 22 Aralık 2021 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulacak. Son yapımın konusuna dair bir bilgimiz yokken eski yapımlardaki çoğu oyuncunun aynı rolle geri döneceğini biliyoruz.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.