peaky blinders

Jason Statham Peaky Blinders’ın başkarakteri Thomas Shelby rolünü kaçırmış

Sevilen dizi Peaky Blinders’ın 6.sezon çekimlerine, Koronavirüs sebebiyle ara verilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise dizinin yaratıcısı Steven Knight, Thomas Shelby rolü için aslında Jason Statham’ı düşündüğü hakkında bir açıklama yaptı.

peaky blinders

 

Cillian Murphy’nin Steven Knight’a gönderdiği son dakika mesajı olmasaydı BBC’nin sevilen dizisi Peaky Blinders çok farklı olabilirdi!

Dizinin yaratıcısı Steven, Cillian’ın The Transporter yıldızından rolü kaptığı anı anlattı. Esquire dergisine verdiği röportajda, ”Her ikisiyle de Los Angeles’ta rol hakkında konuşmak için tanıştım ve Jason’ı seçtim” dedi. Bunun nedenlerinden biri, fiziksel olarak Jason Statham’ım rol için daha uygun olduğunu düşünmesiydi.

jason statham peaky blinders

“Cillian, onunla tanıştığım zaman tabii ki bir Tommy değildi ama bunu anlamayacak kadar aptaldım.” Sonra devam etti “Daha sonra bana ‘Unutmayın, ben bir aktörüm, değişebilirim.’ diye bir mesaj gönderdi. Bu kesinlikle doğru bir şey çünkü kendini o rol için değiştirebilirdi. Onunla sokakta tanışırsanız, o tamamen farklı bir insandır.”

Bu sayede Cillian Murphy rolü almış ve Thomas Shelby, son yıllarda yayımlanan diziler içinde en ikonik karakterlerden biri hâline gelmiştir. Sizce Jason Statham, Thomas Shelby rolü için doğru kişi miydi, ne düşünüyorsunuz?

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.