88435502 B216 4862 9483 2632D9336EEE

Tenet’in orijinal yeni fragmanı çok yakında çıkacak!

İlk Tenet fragmanının yayımlanmasından bu yana aylar geçmişti. Warner Bros ikinci fragmanı önümüzdeki haftalarda paylaşmayı planlıyor!

İlk fragman;

Christopher Nolan’ın Tenet’in bir sonraki fragmanı yakında gelecek. Tenet’in ilk fragmanı Ocak ayında yayımlandı ancak o zamandan beri Warner Bros. yeni bir fragman paylaşmadı. Öyle ki Tenet hâla gizliliğini sürdürmekte. Tenet hakkında ortaya çıkan en büyük şey,  uluslararası casusluk dünyasında gerçekleşmesi ve felaketli bir olayın önlenmesini içermesidir. Ayrıca filmin zaman yolculuğu temalı olmadığı biliniyor.

Şu anda Tenet, karmaşık bir komplodan daha büyük bir sorunla karşı karşıya: Potansiyel bir tahliye gecikmesi. Koronavirüs pandemisi büyük filmlerin çoğunu önümüzdeki birkaç ayın ilerisine erteledi ve şu an itibariyle Tenet  , takvimde 17 Temmuz yayın tarihi olan bir sonraki büyük film. Nolan, Tenet’in vizyon tarihini ertelememekte istekli ancak vizyonda kalabileceğinden kesinlikle emin olmak için çok fazla faktör var.

svg%3E

Şimdilik, Warner Bros., Tenet için Temmuz’a sadık kalacak gibi görünüyor. Washington Post, durumun bilgisine sahip kaynakları bildirdiğine göre Warner Bros., ikinci fragmanı “önümüzdeki haftalarda” paylaşmayı hedefliyor. Tenet’in aslında Temmuz ayında piyasaya sürülmesi  şartıyla, fragmanın Haziran başlangıcı olmasa bile Mayıs ayı sonuna kadar gelmesi muhtemel görünüyor.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.