Soul Mechanic

2020 Mayıs ayında yayımlanacak K-Dramalar

Mayıs ayında yayınlanacak Kore Dizileri.

  1. Soul Mechanic

Shin Ha Kyun ve Jung So Min’in başrolünde yer aldığı Soul Mechanic dizisi ayrıca Fix You olarak da biliniyor. Dizi genel olarak insanları tedavi etmeye çalışan ve daha çok duygusal yaralar üzerinde çalışan psikiyatristlerin etrafında dönüyor. Soul Mechanic dizisinde en çok Lee Shi Joon karakterini görecekmişiz gibi görünüyor. Lee Shi Joon, işi söz konusu olduğunda çok tutkulu olan ve hastalarının iyileşmesi için her şeyi yapabilecek bir psikiyatrist. Diğer ana karakterimiz Han Woo Joon ise son zamanlarda popülerliği fazlaca artan bir müzikal oyuncusudur. Dürüst ve adalet duygusu çok güçlüdür. Tutku dolu bir insan olmak için asıl sevdiği ve sevmediği şeyleri kendini bulması gerekir.

Soul Mechanic 6 Mayıs tarihinde yayımlanacak.

  • Oh My Baby

Jang Na Ra ve Go Joon’un başrolde yer aldığı Oh My Baby, hayata ve özellikle de aşka olan umudunu kaybetmiş bir kadın hakkında. Jang Ha Ri adındaki bu kadının hayatına bir gün üç erkek girer. Jang Na Ra ‘The Baby’ adındaki derginin müdür yardımcılığını yapmaktadır ve tam bir işkoliktir. Uzun yıllardır sevgilisi olmamasına rağmen çocuk sahibi olmayı çok ister. Han Yi Sang, serbest bir fotoğrafçıdır. Hiçbir şeyden memnun olmayan ve sürekli kendini iyi hissettirecek hobiler arayan bir adamdır. Jang Ha Ri ile tanışmaları pek iyi şekilde olmaz. Yoon Jae Young ise çocuk doktorudur ve Jang Ha Ri’nin yakın arkadaşıdır, bekar bir babadır. Choi Kang Eu Ddeum ise Jang Ha Ri’nin yanındaki bir çaylak çalışandır, pozitif bir kişiliğe sahiptir.

Oh My Baby 13 Mayıs’ta yayımlanacak.

  • Wind, Clouds and Rain

Dizi Joseon döneminde geçiyor. Choi Chun Joong, ideal bir ulus oluşturmaya çalışan bir yüz okuyucudur (fizyognomist). Choi Chun Joong ayrıca Joseon’un en büyük falcısıdır. Joseon, iktidardaki erkekler tarafından harap edilmiştir. Yakışıklı görünümüyle Choi Chun Yoong, dövüş sanatları, kumar, dans ve şarkı söyleme gibi alanlarda oldukça mükemmeldir. Ayrıca sevdiği kadını her şeyin önüne koyan bir romantiktir. Yi Ha Eung politika alanında parlak zihne sahip, Joseon’un en güçlü adamıdır. Kralın kızı Lee Bong Ryeon insanların kaderini görür. Bir gün Cho Chun Joong ile birleşerek Joseon’un kaderini değiştirmeye çalışırlar. Yi Ha Eung’un oğlu Lee Jae Hwang kral olacaktır. Min Ja Young ise sokaklardan gelip Joseon’un imparatoriçesine dönüşür.

Dizi, 17 Mayıs tarihinde yayımlanacak.

  • Mystic Pop-Up Bar

Popüler Webtoon’un uyarlaması Mystic Pop-Up Bar, Wol Joo (Hwang Jung Eum) tarafından işletilen mistik pojangmacha (yiyecek-içecek satılan seyyar tezgâh), yarı zamanlı çalışan masum Han Kang Bae(Yook Sungjae) ve Chief Gwi adında eski bir yaşam sonrası dedektifinin hikayesini anlatıyor. Ssanggab Cart Bar adındaki bu seyyar tezgâhın müşterileri sadece yaşayan insanlardan oluşmaz, ölüler de vardır.

Dizinin yönetmen koltuğunda Jeong Chang Geun oturmakta. Dizi 20 Mayıs’ta yayımlanacak.

  • Team Bulldog: Off-duty Investigation

Jin Kang Ho, suçluları yakalamak konusunda çok hırslı bir dedektiftir. Kang Moo Young ise polisin yakalayamadığı suçluları yakalamaya çalışan bir TV programının PD’sidir. Dizi, Jin Kang Ho ve Kang Moo Young’un birlikte çalışmasını konu alır.

Team Bulldog: Of-duty Investigation 23 Mayıs’ta yayımlanacak.

  • Old School Intern

Dizi, ilk işinde patronu yüzünden zorlanan Ka Yeol Chan’ın yıllar sonra yeni stajyeri olarak karşılaşmasıyla başlar. Ka Yeol Chan, işinde çok zorlanması nedeniyle işten ayrılır ve yeni bir şirkette çalışmaya başlar. Kısa sürede terfi alarak yüksek bir pozisyona yerleşir, yanına kıdemli bir stajyer alır. Bu stajyer ise ilk işinde ona zorluk çıkarak patronu Lee Man Shik’tir.

Dizi 20 Mayıs’ta yayımlanacak.

  • Dinner Mate

Dizi, uzun ilişkisini yeni bitirmiş, eski sevgilisine aşık bir kadın ve bir seri katille sevgili olan, ilişkisinden yorulmuş bir adam hakkında. İkisi de dışarıda yemeyi seven ama güzel restoranlarda tek başına vakit geçirmekten hoşlanmaz. İkili, bir restoranda garsonun özel siparişleri karıştırması yüzünden birbirleriyle oturmak zorunda kalır. Arkadaş olurlar ve haftalık olarak birlikte akşam yemeği yerler. Daha sık buluşmaya başlayınca birbirlerine ilişki sorunlarını anlatır, yakınlaşırlar.

Dizi 25 Mayıs’ta yayımlanacak.

 

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.