2008 Milli Takım Hikayesi

2008 Milli Takım Hikayesi, Exxen’de yayımlandı

Acun Ilıcalı‘nın kuruculuğunu yaptığı ve 1 Ocak 2021 itibari ile yayın hayatına başlamış olduğu yerli dijital yayın platformu Exxen‘den yeni projeler gelmeye devam ediyor. Bugün ise platformun merakla beklenen yapımlarından biri olan 2008 Milli Takım Hikayesi isimli belgesel, Exxen kütüphanesindeki yerini aldı.

Belgesel, geçtiğimiz günlerde Exxen’in resmi Twitter hesabı üzerinden “Bu belgesel ile beraber, Türk olmanın gururunu bir kez daha yaşayacaksınız! 2008 Milli Takımı’nın hikayesi, Avrupa Şampiyonası’na damga vurarak tüm dünyayı kendine hayran bırakan Türk Milli Takımı’nı anlatacak. notu ile yapılan bir paylaşımın ardından seyircilere duyurulmuştu.

2008 milli takım hikayesi

2008 Milli Takım Hikayesi konusu

Merakla beklenen 2008 Milli Takım Hikayesi adlı belgesel, Avrupa Şampiyonası’na damga vurarak tüm dünyayı kendine hayran bırakan Fatih Terim önderliğindeki Türk Milli Takımı’nın yaşadığı şampiyona sürecini, hazırlıklarını ve sonrasında yaşananları mercek altına alıyor. Ayrıca özel klipler ve o dönemde yaşanmış önemli anları da izleyici ile buluşturacak.

Hala izlemediyseniz belgeselin yayımlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.