3F7F11D4 72EF 421E BF99 EF32E693F6B6

Batwoman’ın başrolü Ruby Rose diziden ayrıldı!

Warner Bros.’un ilk eşcinsel baş karakterli süper kahraman dizisi Batwoman’ın başrolü Ruby Rose diziden ayrılma kararı aldı!

svg%3E

Daha önce ilk sezonu yayımlanan dizinin ikinci sezonu için çalışmalara başlanacaktı fakat bundan önce Ruby Rose diziyi bıraktı.
Neden bıraktığı ise tam olarak bilinmiyor. Birden fazla kaynağa göre, Rose dizinin lideri olarak uzun süre beklediği için mutsuzdu, bu da sette sürtünmeye yol açtı. Böylece ağ ve stüdyo Warner Bros. Television tarafından yollarını ayırmalarına karar verildi. Bu karar yine de dizinin ikinci sezonun gelmesine engel olamayacak.

svg%3E

Batwoman’ın arkasındaki stüdyo Warner Bros. ve CW, yeni bir oyuncuyla ikinci bir sezon yaratmaya oldukça kararlı. Rose, “Gelecek sezon Batwoman’a dönmemeye çok zor karar verdim. Oyuncular, ekip ve şovla ilgilenen herkese, hem Vancouver’da hem de Los Angeles’ta çalışanlara büyük saygı duyduğum için bu kolay alabildiğim bir karar olmadı. Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Caroline Dries’e sadece bu inanılmaz fırsatı verdikleri için değil, beni DC evrenine davet ettikleri için minnettarım. Peter Roth, Mark Pedowitz, Warner Bros. ve The CW’de gösteriye çok şey katan ve her zaman bana inanan ekiplere ve elbette diziyi yapan herkese teşekkürler. İkinci sezonda hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

Warner Bros., Berlanti Productions ve CW ilk sezonun başarılarından dolayı Rose’a teşekkürlerini ve iyi dileklerini sundular.

Önceleri psikolojik ve fiziksel sağlık sorunları yaşayan Rose’un diziden ayrılma sebebinin bu olduğu öne sürüldü fakat Variety’e kararının sağlık problemleriyle alakalı olmadığını söyledi.

Şimdi ise dizinin severleri tarafından iddialı yeni bir başrol açıklanması bekleniyor.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.