946B5ED7 EFC4 4B7B A666 D0B0A570CCE9

Kitap uyarlaması Sweet Magnolias Netflix’te yayımlandı!

Kitap uyarlamalarının oldukça popüler olduğu şu dönemde Netflix’ten yeni bir uyarlama geldi: Sweet Magnolias

2018’in Eylül ayında Netflix’in, Sherryl Woods tarafından yazılan 11 kitaplık Sweet Magnolias roman serisini diziye uyarlayacağının haberini almıştık. Geçtiğimiz haftalarda fragmanı yayımlanan dizi bugün (19 Mayıs) Netflix üzerinden izleyicilere sunuldu. Her bölümü ortalama 50 dakikadan oluşan dizi toplamda 10 bölüm.

Dizinin konusu

Sweet Magnolias; kariyer, aşk, aile sorunlarında yıllardır birbirlerine destek olup yol gösteren, lise zamanlarından beri birbirlerinin en iyi dostu olan Güney Carolinalı 3 kadını (Maddie, Helen, Dana Sue) merkezine alan bir dizi. Arkadaşların birbirinin hayatına nasıl dokunduğu ve birlikte karşılaştıkları durumlar da ele alınıyor

svg%3E

Dizinin kadrosunda kimler var?

Başrolünde JoAnna Garcia Swisher, Heather Headley ve Brooke Elliott’un bulunduğu dizide, onlara Justin Bruening, Chris Klein gibi isimler eşlik ediyor. Sheryl J. Anderson’un yaratıcısı olduğu dizide kitap serisinin yazarı Sherryl Woods, yönetici yapımcı olarak diziye katkıda bulunacak.

Sweet Magnolias, herkesin evde olduğu bu dönemde kafa dağıtmak için izlenilebilir görünüyor. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.