Tom Hardy Capone

Tom Hardy’nin yeni filmi Capone’dan ilk afiş geldi!

Peaky Blinders ve Venom gibi sevilen yapımlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu, bu sefer karşımıza ünlü gangster Al Capone olarak çıkacak. Filmin yönetmenliği ise John Trank üstleniyor. Yıllardır adından söz ettiren projenin fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayımlanmıştı. Filmin afişi ise Vertical Entertainment ve Redbox Entertainment tarafından bugün paylaşıldı.

Al Capone Tom Hardy

Afişi oldukça ilgi çekici görünen film, 12 Mayıs’ta talep üzerine 48 saatliğine dijital platformlarda kiralık olarak yayımlanacak. Vertical ve Redbox, işler normale döndükçe yaz aylarından sonra filmi Kuzey Amerika sinemalarının yayımlamasını umuyor. İngiltere ve diğer ülkelerle ilgili ayrıntılar ise yakında açıklanacak.

Capone filminin konusu ne olacak?

Önceleri Fonzo olarak tanıtılan fakat daha sonra ismi Capone olarak değiştirilen film, oldukça tanınan mafya lideri Al Capone’un on yıllık hapis sürecinden sonra yaşadıklarını anlatacak. Hapisten sonra bunamaya başlayan Capone’un karanlık ve şiddetli geçmişiyle hesaplaşmasına şahit olacağız.

Film kadrosunda Tom Hardy’nin yani sıra Linda Cardellini, Matt Dillion, Jack Lowden, Kyle MacLachlan ve Noel Fisher gibi isimler de bulunuyor.

Filmin fragmanını henüz izlemediyseniz hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.