The King: Eternal Monarch

Netflix’te 2020 Yılında Yayımlanacak Kore Dizileri

2020 yılında Netflix'te yayımlanacak Kore Dizileri.

The King: Eternal Monarch

Kore İmparatoru paralel evrene açılan kapıyı keşfeder. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan yüzünden bu kapıyı kapalı tutmaya çalışır.

Rugal

Kang Ki Beom, ülke çapında bir suç örgütü ARGOS’un araştırması sonucunda kendi karısının cinayetinden şüphelenilene kadar seçkin bir polis memurudur. Karısı sadece öldürülmekle kalmayıp gözleri de çıkarılıyor. Bunun üzerine ARGOS’u yok etmek için ‘Rugal’ adlı özel bir takıma katılıyor ve ailesinin intikamını almak için eşsiz yetenekleri olan iki yapay göze sahip oluyor.

Time To Hunt

Lee Je Hoon, Ahn Jae Hong, Choi Woo Sik ve Park Jung Min’in yer aldığı distopik – gerilim, korkunç yoksul durumlarından kaçmak için soygun yapan bireylerin gizemli bir adam tarafından yakalanmalarını anlatır. Aynı zamanda ülkedeki finansal kriz yüzünden gecekondulaşma artmıştır.

Extracurricular

Ji Soo, korkunç bir eylemde bulunduktan sonra suçlu haline gelen bir öğrencidir. Sınıf arkadaşları sırrı bulduklarında, istekli veya isteksiz suç ortağı olurlar. Bu öğrenciler kendilerini şiddet ve suç dünyasının derinliklerinde bulurlar. Dramatik, dehşet verici ve tam da içinde yaşadığımız korkutucu gerçekliği unutturmak için ihtiyacınız olan şey.

It’s Okey Not To Be Okey

Psikiyatri koğuşunda, sevgiye inanmayan ve kendisini sadece engelli kardeşinin bakımına adamış bir toplum sağlığı çalışanı. Aşkı hiç bilmeyen antisosyal kişilik bozukluğu çeken bir çocuk kitabı yazarı arasındaki aşkı anlatıyor. Garip bir çiftin aşkının duygusal ve psikolojik yaralarını nasıl iyileştireceğini gösteren, kadere meydan okuyan bir fantastik dizi.

Haziran ayında yayımlanacak.

Twogether

Bu kurgu olmayan dizideki beklenmedik çift, hayranlarıyla tanışmak için Asya’daki çeşitli etkinliklere birlikte seyahat edecek. Birbirlerini önceden tanımıyorlar, aynı dili bile konuşmuyorlar. Yol boyu birbirlerinin en iyi arkadaşı olmalarını izleyeceğiz. Ortaya çıkan sıkıntıları birlikte aşacaklar.

Yayım tarihi belli değil.

The School Nurse Files

Ahn Eun Yong bir hemşire öğretmen ve mistik güçlere sahip biri. Hayaletleri görmesine ve ortadan kaldırmasını sağlayan doğaüstü bir yeteneği var. Okuldaki mistik bir kaza sonucu öğretmen Hong In Pyo ona yardım eder.

Yayım tarihi belli değil.

8. Sweet Home

Seçkin bir lise öğrencisi olan Hyun-soo, ailesinin trajik ölümünden sonra Green Home adlı eski bir apartman dairesine taşınır. Green Home sakinlerinin, kendisi de dahil olmak üzere, insanlığı yok etmek üzere çeşitli çarpık insan arzuları formundaki canavarlar tarafından hapsedildiğini ve çevrelendiğini fark eder.

Yayım tarihi belli değil.

9. Did We Love?

Bekar anne ve film yapımcısı No Ae Jung 14 yıldır tek başına çalışıyor. Aşka dair umudu kalmadığında hayatına aniden dört adam girer. Her biri kendi tarzına sahip ve benzersizdir.

Temmuz ayında yayımlanacak.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.