jokerr

Joker’in kamera arkası yayımlandı

Joker filminin 22 dakikalık kamera arkası yayımlandı

Joker filminin kamera arkası videosu yayımlandı!

svg%3E

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında vizyona giren DC Comics çizgi romanlarının en ikonik karakterlerinden biri olan Joker’in solo filmi, 2019’un en çok konuşulan filmlerinden birisi olmuştu. Arthur Fleck adlı akıl sağlığı sorunları olan ve toplum tarafından dışlanan başarısız bir komedyenin hikayesini konu alan film, tüm dünyada sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı .”En iyi erkek oyuncu” ve ”en iyi film müziği” olmak üzere 2 dalda aldığı oscar ile de başarısını taçlandırdı.

18+ yaş sınırıyla vizyona giren film gişede 1 milyar dolar hasılata ulaşan ilk 18+ film olarak tarihe geçti ve geçtiğimiz günlerde filmin bir kamera arkası videosu yayımlandı. Toplamda 22 dakika 26 saniye süren kamera arkası videosu yönetmen Todd Phillips ve oyunculardan Joaquin Phoenix, Zazie Beetz gibi isimlerin ropörtajlarını, filmin set görüntülerini ve daha fazlasını içeriyor.

Joaquin Phoenix’in merdivenlerde dans ettiği sahnenin nasıl hazırlandığından Gotham’ın nasıl yaratıldığına, film setinden görüntülere ve çeşitli ropörtajlara kadar filme dair ilginç detaylar yakalayabileceğiniz bu kamera arkası videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.

Yönetici

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.