1899

1899 filminin deneme çekimleri başladı

Netflix’in yeni filmi “1899” için çalışmalara başlandı. 2017 yılında ilk kez izleyici karşısına çıkan ve 3 sezonluk serüvenine bu yaz veda eden “Dark” dizisi, Netflix’in en sevilen dizilerin biriydi. Netflix, “Dark” dizisinin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese ile yeni bir dizi için anlaşma imzalamıştı. Şimdi ise o dizinin deneme çekimlerine başlandığını öğrendik. Dizinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlar sayesinde setten ilk görüntülere ulaştık.

Dizi ilk kez 2018 yılında duyurulmuştu ancak Baran bo Odar ve Jantje Friese, o sıralar “Dark” ile meşgul olduğu için proje bir süreliğine ertelenmişti. Kesin bir tarih olmasa da dizinin gelecek sene izleyici ile buluşması bekleniyor. Hayranlar, bu korku dizisinin kısa bir süre içinde Netflix kütüphanesindeki yerini almasını bekliyor.

1899

“1899” konusu

Dizi, 19. yüzyılın sonunda, buharlı bir göçmen gemisi ile Londra’dan batıya doğru yola çıkıp New York’a giden yolcuları odağına alacak. Dizide, Avrupa’nın farklı yerlerinden insanların, aynı umutlar ve hayaller ile kendilerini bekleyen geleceğe doğru olan yolculuklarını izleyeceğiz. Açık denizde seyrederken, başıboş bırakılmış bir hâlde buldukları başka bir göçmen gemisiyle karşılaşan yolcular, onlara vaat edilen topraklar yerine kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulacaklar.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.