BF05BC53 FD6D 49CB 93D3 C01BE89B5F2E

Christopher Nolan’ın filmi Tenet’ten yeni fragman geldi!

Geçtiğimiz günlerde vizyon tarihi ertelenecek mi sorularıyla gündeme gelen Tenet’ten sonunda uzun bir fragman geldi!

Yönetmenliğini The Dark Knight, Inception, Interstellar, The Prestige gibi iddialı filmleri sinemaya taşıyan Christopher Nolan’ın yaptığı Tenet; 2020 yılının en merak edilen filmleri arasında. Nolan’ın çektiği en büyük bütçeye sahip filmlerden biri olan Tenet hakkında bilinenler ise oldukça kısıtlı. Zaman yolculuğu temalı olmadığını duyduğumuz Tenet, fragmandan anladığımız kadarıyla zaman algımızı baştan yaratacak gibi görünüyor. Aynı zamanda da bir casusluk hikayesi izleyeceğimiz tahmin ediliyor.

 

svg%3E

Filmin başrollerinde son zamanlarda kariyerinde hızlı basamaklarla yükselen oyuncu Robert Pattinson, oynadığı BlacKkKlansman’daki performansıyla adından övgüyle söz ettiren John David Washington bulunuyor. Onlara ise Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine Clémence Poésy, Dimple Kapadia gibi isimler eşlik ediyor.

Tenet’in bestelerini ise Nolan’ın uzun yıllardır birlikte çalıştığı Hans Zimmer yerine Ludwig Göransson üstleniyor.

Fragmanda vizyon tarihi ise net bir şekilde belirtilmeyip, yakında vizyonda denmesi filmin ertelenme ihtimalinin arttığını gösteriyor. Önceleri 17 Temmuz olarak belirlenen vizyon tarihi büyük ihtimalle daha uzak bir tarihe ertelenecek.

Fragmanı henüz izlemediyseniz hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz!

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.