The Continental

John Wick Spin-off’u The Continental hakkında gelişmeler var!

İlk filmi 2014 yılında vizyona giren aksiyon serisi John Wick’in oldukça sevilmesinin ardından bir spin-off dizisi gelecek haberleri almıştık. Filmin yönetmeni Chad Stahelski aynı zamanda dizinin de yönetmenlik koltuğunda oturacak.

The Continental

Dizinin John Wick evreninden daha öncesini anlatacağını duymuştuk. Stahelski’nin fandoma verdiği röportajda “The Continental sadece suikastçılar değil, dahil olan her şey hakkında dünyanın ne kadar derine gittiğine dair. Dizideki karakterlerin bazıları filmde gördüğümüz kişiler olacak.” dedi.

Böyle dediğinde akıllara Keanu Reeves de Wick rolüyle dizide olacak mı soruları geldi. Yönetmen de bu konuda “Dizi oteldeki karakterlerin geçmişine odaklanılacak. Ancak John Wick karakteri olmayacak demiyorum, sadece onun açısından izlemeyeceğiz.” diyerek filmseverleri merakta bıraktı.

Ayrıca Continental’i  John Wick’in tek bir haftada geçen zaman çizelgesinden ayıran şey hakkında da yorum yaptı: “The Continental, çok farklı bir zaman çizelge yapısı ve çok farklı bir karakter perspektifine sahip olacak.”

The Continental

Konusu çok da farklı olmayan aksiyon film serisini diğerlerinden ayıran önemli bir faktör de The Continental oteli. Bu oteldeki olaylara odaklanılacak dizi, şimdiden filmin hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenmekte. John Wick 4’ten sonra yayımlanması beklenen dizinin henüz prömiyer tarihi ise belli değil.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.