images 2020 05 14T021123.397

HBO Max, Stephen King ve Joe Hill’in Throttle’ını uzun metrajlı filme uyarlıyor!

Geçtiğimiz günlerde çıkan bir başka Stephen King romanı olan Revival’ın uyarlanacağı haberi üzerine, bu kez HBO Max bir başka King uyarlamasıylda karşımıza çıkıyor!

svg%3E

Warnermedia’nın hızlıca büyüyen akış hizmeti HBO Max, baba-oğul ikilisi Stephen King ve Joe Hill’in bir romanı olan Throttle uyarlaması üzerinde çalışıyor. Bu, yazarın eserlerini televizyon için uyarladığı ilk sefer olmayacak ancak HBO Max’te türünün ilk örneği olacak. Proje üzerinde yapılan çalışmaların erken bir aşamada olduğu söyleniyor; pandeminin üretim üzerinde ne gibi bir etkisi olabileceği belli değil.

Throttle, 2009’un başlarında antolojinin parçası olarak yayımlanan bir romandır. King’in oğlu Joe Hill ile birlikte yazdığı romanda, büyük bir teçhizat tarafından acımasızca takip edilen motosiklet çetesine liderlik eden bir baba ve oğlunun başından geçenlere odaklandı. Hill, yakın zamanda Netflix tarafından bir diziye uyarlanan Locke & Key adlı grafik romanı kaleme almıştı.

Yapılan haberlere göre, uyarlama Leigh Dana Jackson tarafından yazılacak ve Keith Levine ile David S. Goyer tarafından üretilecek. Koronavirüs pandemisinin sinema sektörüne etkisi nedeniyle üretimin ne zaman başlayacağına dair henüz net bir bilgi yok.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.