images 2020 05 15T000959.752

Snowpiercer’ın resmi fragmanı yayımlandı

Daha önce tanıtım videosu yayımlanan dizi Snowpiercer’den geçtiğimiz saatlerde fragman ve afiş geldi. Dizi, 2013 yılında vizyona giren Oscarlı yönetmen Bong Joon-ho’nun bilim kurgu filminin dizi uyarlaması.

Snowpiercer afişi

snowpiercer

Snowpiercer konusu

Dünyanın buzla kaplandığı bir dönemden yedi yıl sonrasında hayatta kalabilmeyi başaran çok az insan vardır. Yaşanan büyük felaketten sonra hayatta kalmaları Snowpiercer adında, kürenin etrafında dönen yuvarlak ve devasa trende yaşamaları sayesinde olur. İnsanların farklı olanaklara sahip bir şekilde yaşamını sürdürdüğü Snowpiercer, birbirinden adaletsiz durumlara ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapar.

Kadrosunda kimler var?

Akıl Oyunları filmiyle akıllara kazınan oyuncu Jennifer Connelly ve Daveed Diggs’in başrollerini paylaştığı dizinin  kadrosunda ayrıca Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso gibi isimler yer alıyor.

Toplam 10 bölümden oluşan dizinin ilk bölümü 25 Mayıs tarihinden itibaren yayımlanmaya başlayacak. Ayrıca Netflix bölümlerin hepsini birden yüklemeyip, haftalık olarak yayına sokacak. Yani diziyi sevenler her hafta yeni bölüm için merakla bekleyecekler.

Fragmanı izlemek isterseniz hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.