Timothée Chalamet

Timothée Chalamet, Willy Wonka’nın gençliğini canlandıracak

Bilindiği üzere Warner Bors., geçtiğimiz dönemde yeni bir Willy Wonka filmi yapacağını açıklamıştı ve Charlie’nin Çikolata Fabrikası hayranlarını sevindirmişti. Bugün ise filmin başrolünde rol alacak kişi resmi olarak duyuruldu.

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet, yeni Willy Wonka olacak

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile Wonka’nın gençliğine odaklanacak olan film için iki başarılı aktör düşünüldüğü söylenmişti. Bunlardan biri Call Me by Your Name filmi ile adını büyük kitlelere duyuran ve bu yıl içerisinde Dune filmi ile karşımıza çıkan Timothée Chalamet, diğeri ise kısa bir süre önce Cherry filmi ile izleyici karşısına çıkmış olan ve Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Spider-Man‘i Tom Holland‘dı.

Bugün ise Warner Bros., 25 yaşındaki Chalamet’in Wonka olacağını duyurdu. Stüdyo, filmin genç Willy Wonka’ya ve dünyanın en ünlü çikolata fabrikasını açmadan önceki maceralarına odaklanacağını söyledi.

willy wonka

Timothée Chalamet’li Wonka filmi ne zaman çıkacak?

Karakterin geçmişini ve ilk yıllarını anlatacak olan filmin çıkış tarihi ise 17 Mart 2023 olarak belirtildi.

Filmin yönetmen koltuğunda Paul King oturacak ve Simon Farnaby ile birlikte yazdığı senaryodan yönetecek. Yapımcılığını ise dünyanın en ünlü film serilerinden olan Harry Potter‘ın yapımcısı David Heyman yapacak.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.