images 2020 04 30T211402.262

Adam Driver, Yankee Comandante’de başrolde yer alacak!

Mud, Take Shelter gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış Jeff Nichols, yeni filmi Yankee Comandante için çalışmalara başladı. Daha önce “Midnight Special” filminde birlikte çalıştığı Adam Driver ile tekrar birlikte bir iş yapma kararı aldılar ve filmin başrolünde Adam Driver yer alacak.

 

adam driver

Prodüksiyon şirketi Entertainment ve 30West, proje ile ilgili belirli stüdyolarla görüşmeye başladı.

“Yankee Comandante”, The New Yorker’da yayınlanan bir 2012 David Grann makalesine dayanıyor. Amerikalı William Morgan, 1960’larda Küba Devrimi sırasında Fidel Castro’nun iktidara gelmesine yardımcı olan Che Guevara’nın yanında Comandante rütbesine yükseldi. Makaledeki resmi yazı ise şu şekilde:

“İki kişi Küba devriminde Comandante rütbesine yükseldi. Biri Che Guevara‘ydı. Diğeri Ohio’lu bir adamdı; bu onun hikayesi.”

Filmin yıldızı olacak Adam Driver, en son Marriage Story filminde sergilediği oyunculukla büyük bir beğeni toplamış, Oscar’a aday gösterilmişti. Kariyerinde hızlı basamaklarla yükselen Driver’ın yeni filmi Yankee Comandante’de oyuncunun severleri tarafından büyük bir ilgiyle beklenecektir. Film hakkında yeni bir gelişme olursa sayfamızda yer vermeye devam edeceğiz!

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.