Harley Quinn

Warner Bros, 2. bir Harley Quinn filmi çekmek istiyor

Yeni bir Harley Quinn filmi için çalışmalara başlanmış olabilir

Margot Robbie’nin başrolünü üstlendiği yeni bir Harley Quinn filmi geliyor mu?

Margot Robbie, Harley Quinn karakterini son olarak bu yılın başlarında sinemalara gelen Birds of Prey filminde canlandırmıştı. Güçlü kadın kahramanların baskın olduğu ve kaçırılan genç bir kızın kurtarılması için verilen çalışmayı mercek altına alan film, hem eleştirmenlerin dikkatini çekip hem de izleyici tarafından çoğunlukla beğenilmiş ancak yine de umduğu gişe başarısını pek yakalayamamıştı. Tabii ki bunun en büyük nedeni tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıydı. Koronavirüs sebebiyle film, beklenenden çok daha az bir süre vizyonda kaldı. Bunun ardından Warner Bros. da çok beklemeden filmi dijital ortamda piyasaya sürmüştü. Bu sayede, özellikle insanların evlerinde geçirdiği bu zamanlarda film çok daha iyi bir başarı sağladı.

Harley Quinn

Şimdi ise Warner Bros.’a yakın kaynaklar Margot Robbie’li Harley Quinn için yeni bir film geliştirildiğini söylüyor fakat şu an için filme dair herhangi bir detay açıklanmadı. Bazı söylentilere göre küçük bir olasılık olarak görünse de Birds of Prey’in 2. filminin geleceği söyleniyor. Bir diğer yandan şu an daha mantıklı görünen ve çoktandır beklenen ‘Gotham City Sirens’ projesinin hayata geçirebileceği de söylentiler arasında. Tabii bu iddialar Warner Bros. tarafından doğrulanmış iddialar değil yine de birkaç ay sonra konuya açıklık getirecek bir duyurunun geleceği tahmin ediliyor.

Harley Quinn

Yeni film Joker ve Harley odaklı olabilir mi?

Birds of Prey vizyona girmeden önce her yıl yeni bir Harley Quinn filminin geleceği ilgili bir çok söylenti vardı. 2021 yılı Birds of Prey filmi için geçerliyken, 2021 James Gunn’ın yönettiği The Suicide Squad’a ve 2022 de halihazırdaki söylentinin doğru olduğunu kanıtlayan gizemli projeye işaret ediyordu. Ayrıca yine daha önceden yapılan bir açıklama ile Jared Leto’nun oynadığı bir Joker ve Harley Quinn filminin de geleceği söylenmişti ancak bu durum, DC Sinematik Evreni’nden bağımsız hazırlanan ve başarılı olan solo Joker yapımında Warner Bros.’un Todd Phillips ve Joaquin Phoenix ile çalışmasının ardından pek de olası görünmüyor.

Harley Quinn’i odağına alan Birds of Prey ve Suicide Squad filmlerinin fragmanına aşağıdan ulaşabilir ve film ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.