186A9847 97AA 41DB 904A D149CC28C253

Yeni çıkacak DC filmleri

Süper kahraman filmleriyle oldukça popüler bir hale gelen DC, yeni filmler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Üzerinde resmî olarak çalışılan tüm filmleri sizin için bir liste hâline getirdik.

Wonder Woman 1984

svg%3E

Vizyon Tarihi14 Ağustos 2020

Durum: Post prodüksiyonda

Yönetmen: Patty Jenkins

Oyuncular:  Gal Gadot, Kristen Wiig, Pedro Pascal ve Chris Pine

Hikaye zaman içinde hızla ilerliyor ve 1984’te başlıyor. Jenkins, 80’lerin fazlalığını, hikayeyi bugün içinde yaşadığımız dünyaya tematik olarak bağlamak ve Wonder Woman’ın oraya nasıl uyacağını düşünmek için 1984’ün odağı Wonder Woman’ı modern dünyaya getirmeye olacak.

Suicide Squad (2)

svg%3E

Vizyon Tarihi6 Ağustos 2021

Durum: Post prodüksiyonda

Yönetmen: James Gunn

Oyuncular: Margot Robbie, Idris Elba, Viola Davis, Michael Rooker, Joel Kinnaman, John Cena, Jai Courtney, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Taika Waititi…

Will Smith kadrodan ayrıldı ancak Warner Bros., Margot Robbie’nin Harley Quinn’ini Jai Courtney, Viola Davis ve Joel Kinnaman ile birlikte geri getirdi. Idris Elba, başlangıçta Smith’i Deadshot, David Dastmalchian olarak değiştirmenin ardından yeni bir karakter oynayacak.

Batman

svg%3E

Vizyon tarihi: 1 Ekim 2021

Durum: Üretimde

Yönetmen: Matt Ryan

OyuncularRobert Pattinson, Zoe Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Andy Serkis,Jeffrey Wright, John Turturro ve  Peter Sarsgaard

Çekimler 2020’nin başlarında İngiltere’de başladı. Filmin 25 Haziran 2021’de gösterime girmesi planlandı ancak COVID-19 nedeniyle 1 Ekim 2021’e ertelendi. Robert Pattinson’un Batman’i canlandırdığı film şimdiden oldukça dikkat çekti ve merakla bekleniyor.

Black Adam (ismi belli değil)

svg%3E

Vizyon tarihi: 22 Aralık 2021

Durum: Geliştiriliyor

Yönetmen: Jauma Collet-Serra

Oyuncular:  Dwayne Johnson

Yıllar önce Shazam’da Johnson’ın başrol olması düşünülüyordu fakat daha sonra iki ayrı film çekilme kararı alındı. Bu sefer Johnson, karşımıza Black Adam’la çıkacak.

Shazam! 2

svg%3E

Vizyon tarihi: 4 Kasım 2022

Durum: Geliştiriliyor

Yönetmen: David F. Sandberg

Oyuncular: Zachary Levi

Birinci filmin başarısından sonra yeni film kararı alınmıştı. Filmin 1 Nisan 2022’de gösterime girmesi planlanmıştı ancak COVID-19 nedeniyle 4 Kasım 2022’ye çekildi.

The Flash

svg%3E

Vizyon tarihi: 3 Haziran 2022

Durum: Geliştiriliyor

Yönetmen: Andy Muschietti

Oyuncular: Ezra Miller

Christina Hodson (Yırtıcı Kuşlar) şimdi 2020’de üretime başlamayı hedefleyen yeni bir senaryo taslağı yazıyor. Bu da elbette Flash’ın bir kez daha Fantastik Canavarlarla zamanlama çatışmalarına girme riski taşıdığı anlamına geliyor. Film, ikinci devam filminin 2020 Baharında çekime başlaması bekleniyor.

Aquaman 2

svg%3E

Vizyon tarihi: 16 Aralık 2022

Durum: Geliştiriliyor

Oyuncular: Jason Momoa, Amber Heard ve  Yahya Abdul-Mateen II

2018’de vizyona giren birinci filmi DC evreninin en çok gişe yapan filmi olmasının ardından yeni film için adımlar atılıyor. Filmin kusursuz olması için çalışmalar sürüyor. James Wan’ın yönetip yönetmeyeceği ise belli değil.

Henüz vizyon tarihi ve kadrosu kesin belli olmayan yapımlar ise şu şekilde:

The Trench, Batgirl,
Green Lantern Corps, New Gods, Blackhawk, Jared Loto Joker filmi, Harley Quinn/Joker filmi, Supergirl, Nightwing, Justice League Dark, Gotham City Sirens, Blue Beetle, Steel Sequel, Deathstroke, Lobo, Cyborg

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.