kağıttan hayatlar

Mücadele Çıkmazı: Netflix’in yeni Türk filmi

Netflix, başrolünde Çağatay Ulusoy‘un bulunduğu yeni Türk yapımı filmi olan Mücadele Çıkmazı’nı duyurdu. The Protector, Atiye ve Aşk 101 gibi diziler ile Türkiye’deki ilk orijinal yapımlarına imza atan Netflix, dizilerin yakaladığı başarının ardından yerli filmlere de yönelmiş ve ilk orijinal Türk yapımı filmi olan Yarına Tek Bilet‘i çıkarmıştı. Türkiye’de, sansür olayları gibi engellerle karşılaşsa da yerli yapımlara yatırım yapmaya devam eden platform, yeni bir orijinal Türk yapımı film ile karşımıza çıkacak.

Dün akşam, Menajerimi Ara isimli diziye konuk olan Çağatay Ulusoy, dizideki bir sahnede “Mücadele Çıkmazı” isimli bir projenin senaryosunu inceliyordu. Bu sahneden kısa bir süre sonra Netflix Türkiye’nin Twitter hesabından “Yollarımız yine kesişti.” notu ile bir paylaşım yapıldı ve bu sayede proje duyuruldu.

Mücadele Çıkmazı konusu

Çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlanan filmde, geçimini çöp toplayarak sağlayan bir babanın dram dolu hikayesi konu ediliyor. Dizinin OGM Pictures tarafından paylaşılan tanıtımı ise şöyle:

“Hepimizin her gün gördüğü, ancak gündelik hayatın telaşıyla dikkat edip de fark edemediği kağıt toplayan gençlerin hikayesini anlatan Mücadele Çıkmazı, gerçek hayattan izler taşıyan senaryosuyla izleyiciye bilmediği dünyaların ve yeni hayatların kapısını açacak.”

Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın oturduğu, senaryosunu ise Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı “Mücadele Çıkmazı” filminin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak OGM Pictures, filmin yakında Netflix’te olacağını belirtti.

Yeni gelişmeler ve daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.