this is us

This Is Us 5. sezon tarihi erkene alındı

20 Eylül 2016’dan beri NBC’de yayımlanan “This Is Us” dizisinin 5. sezon yayın tarihi erkene çekildi. Geçen ay NBC, yeni sezondaki şovlarının yayın tarihini duyurmuştu. Dan Fogelman tarafından yönetilen “This Is Us” dizisinin yeni sezonu da bu şovlardan biriydi. Geçen ay yapılan duyuruya göre dizi, 11 Kasım 2020 tarihinde izleyici ile buluşacaktı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük bir sağlık tehdidi oluşturan Koronavirüs yüzünden dizi-film sektörü de büyük bir sekteye uğramıştı. Koronavirüs pandemisi yüzünden NBC yapımlarını ertelemiş ve çoğunu Kasım ayında yayımlamaya karar vermişti. Ancak “This Is Us” dizisinin yayın tarihini erkene aldı.

this is us

This Is Us” yeni yayın tarihi ne?

11 Kasım 2020 olması beklenen yayın tarihi, diğer yapımların da geç başlayacak olması gerekçesiyle erkene alındı. Yapılan yeni duyuruya göre dizinin 5. sezon tarihi ise 27 Ekim 2020 olarak ertelendi. Sinema dünyasından “Black Widow” ve “The Eternals” gibi ertelenme haberlerinden sonra yapılan bu duyuru, birçok hayranı oldukça memnun etti. Ayrıca yayın tarihindeki değişiklik, NBC’nin de olumlu etkilenmesine yol açacak.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.