dont look up seyrederiz 1

Don’t Look Up çekimleri kasım ayında başlayacak

2016 yılında The Big Short filmi ile “En İyi Özgün Senaryo Oscarı”nı kazanmasının ardından geçtiğimiz yıl da Vice ile aynı kategoride Oscar adaylığı kazanan Adam McKay, yeni bir film ile dönmeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmen, Don’t Look Up isimli Netflix filmini izleyiciler ile buluşturacak.

Geçtiğimiz aylarda Don’t Look up filmi için Netflix ile anlaşıldığı ve başrollerinde Jennifer Lawrence ile Cate Blanchett‘in yer alacağı duyurulmuştu. Bu haber de izleyiciler tarafından beğeni ile karşılandı. İkilinin 2014 yılındaki Oscar Ödülleri’nden anları çok konuşulmuştu ve o zamandan beri birlikte bir projede yer alıp almayacakları merak konusuydu. Şimdi ise bu gerçekleşiyor.

Don't Look Up

Don’t Look Up filminin konusu

Senaryosunu Adam McKay’in üstlendiği komedi türündeki film, bir meteorun altı ay içinde Dünya’yı yok edeceğini öğrenen iki uzay bilimcinin hikâyesini mercek altına alıyor. İnsanları yaklaşan yıkıma karşı uyarmak isteyen bu iki uzay bilimci, kötü haberi duyurabilmek için basın turuna çıkar.

Netflix’in haklarını satın almasıyla birlikte yapım süreci hızlı bir şekilde ilerlemeye başlayan filmin çekimlerine nisan ayında başlanması ve 2020 yılı içinde izleyici ile buluşması bekleniyordu. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını, filmin çekimlerine engel olmuş ve prodüksiyonlar ertelenmişti. Dün yapılan bir açıklamada ise filmin ara veren çekimlerine kasım ayında başlanacağı duyuruldu. Filmin 2021 yılı içerisinde Netflix’te olması bekleniyor.

Yeni gelişmeler ve daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.