john wick 5

John Wick 5 geliyor!

John Wick, Keanu Reeves‘in sinemadaki dönüşünü temsil eden 2014 yapımı bir aksiyon filmiydi. Filmler, beyazperdeye yeni bir acımasız ve aksiyon tutkusu yüksek bir seri kazandırdı. John Wick 2 ve John Wick 3: Parabellum filmlerinin gişedeki başarısı yüksek olunca, serinin 3. ve 4. filmleri için de düğmeye basıldı. Köpeği için intikam almaya başlayan Keanu Reeves’in her zamanki gibi oyunculuğu üst düzeydeydi.

Şimdi ise Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı John Wick serisi, durmaksızın yola devam edecek gibi görünüyor. Bunun nedeni ise John Wick 5’in de geleceğinin doğrulanmış oluşu.

john wick 5

Bu haber doğrudan Lionsgate CEO’su John Feltheimer’den geldi. Feltheimer, konu hakkında şöyle söyledi:

“2022 Anma Günü’nde sinemalara çıkması planlanan John Wick aksiyon serisinin sonraki iki filmi için senaryo hazırlamakla meşgulüz. Keanu önümüzdeki yılın başlarında müsait olduğunda iki filmi de arka arkaya çekmeyi umuyoruz.”

Ayrıca geçtiğimiz yıllarda gelen “Seriyi iki üçleme halinde çekmek istiyoruz.” açıklamasından sonra 5. filmin doğrulanması, büyük bir ihtimalle serinin 6. filminin de gerçekleştirileceğini doğruladı.

John Wick, Lionsgate için çok büyük bir aksiyon franchise’ı haline geldi, sadece film ile değil The Continental adıyla dizi halinde de izleyici karşısına çıkması bile planlanıyor.

Reeves, şu anda Berlin’de Matrix 4 çekimlerini gerçekleştiriyor. Bu nedenle 5. filmin çekimlerinin 4. filmle birlikte yapılacağını göz önüne aldığımızda, 5. filmle önceki filmin arasında çok da büyük bir tarih aralığı olacağı düşünülmüyor. Yeni gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.