Dark Mode Light Mode
The Batman ertelendi
BLACKPINK: Light Up the Sky fragmanı yayımlandı
Emily in Paris 2. sezonu olacak mı?

BLACKPINK: Light Up the Sky fragmanı yayımlandı

Blackpink Light Up The Sky Seyrederiz Blackpink Light Up The Sky Seyrederiz
BlackPink- LIGHT UP THE SKY (L to R) JISOO, ROSÉ, JENNIE and LISA from BlackPink- LIGHT UP THE SKY. Courtesy YG / Netflix © 2020

Güney Koreli kız grubunun belgeseli “BLACKPINK: Light Up The Sky”ın fragmanı, Netflix’in resmi YouTube kanalı üzerinden geçtiğimiz saatlerde yayımlandı. Son yıllarda dizi ve filmlerin yanı sıra orijinal belgeselleri de arşivine ekleyen Netflix, bu kez de karşımıza bir K-Pop belgeseli ile çıkıyor.

Belgeselin yönetmen koltuğunda ise “Salt Fat Acid Heat” yemek belgeselinin yönetmeni Caroline Suh oturacak.

“BLACKPNK: Light Up the Sky” konusu ne olacak?

Belgesel, Blackpink’in 2016 yılındaki ilk çıkışlarından bu yana hızla yükselişini, kariyer yolculuklarının hikayesini anlatıyor. Grubun daha önce hiç görülmemiş görüntülerinin yanı sıra yurt hayatları ve sahne arkası olayların perde arkası da bu belgeselle karşımıza çıkıyor.

Reklam

BLACKPİNK: Light Up the Sky

14 Ekim 2020 tarihinde yayımlanacak olan belgeselde grubun üyeleri; Lalisa Manoban (Lisa), Park Chaeyoung (Rose), Jennie Kim (Jennie), Kim Jisoo (Jisoo) ile de kişisel röportajlar bulunacak.

Aynı zamanda grup üyelerinin ikonlarının da 14 Ekim tarihinde Netflix profil simgelerine ekleneceği biliniyor. Uzun metrajlı belgeselin yayımlanan yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Dizi, film ve animelerle ilgili gündemi kaçırmayın

Abone ol butonuna tıklayarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Koşulları için onay vermiş sayılırsınız.
Previous Post
The Batman

The Batman ertelendi

Next Post
emily in paris

Emily in Paris 2. sezonu olacak mı?

Reklam