511BC583 B91D 4FA9 AE16 7CEC3F6E3B92

O Maidens In Your Savage Season ‘live action’ seri oluyor

O Maidens in Your Savage Season mangası bu sefer live-action TV serisi olacak

svg%3E

Daha fazla O Maidens in Your Savage izlemek isteyenlere müjde! Manga bu sefer de canlı TV uyarlaması olacak.

Mari Okada tarafından yazılan manga ilk kez 2016 yılında Bessatsu Shonen Dergisi’nde prömiyerini yapmıştı.

Kodansha’nın Bessatsu Shōnen Dergisi’nin Ağustos sayısı bugün yaptığı açıklamada, Mari Okada’nın yazarı olduğu ve Nao Emoto’nun resimlendirdiği  O Maidens in Your Savage Season (Araburu Kisetsu no Otome-domo yo) mangasının live action bir televizyon dizisine uyarlanacağını duyurdu.

Manga ayrıca derginin gelecek iki sayısında Ağustos ve Eylül aylarında çıkacak iki yeni yan hikaye bölüme sahip olacak.

Manga, ilk kez Temmuz 2019’da 12 bölümlük televizyon anime uyarlamasına ilham vermişti. Komedi, romantizm, dram etiketleri taşıyan anime, yayımlandıktan sonra olumlu yorumlarla karşılanmıştı.

svg%3E

O Maidens in Your Savage Season konusu

Bir lisenin edebiyat kulübündeki kızlar birbirlerini tanımak için şu soruyu sorarlar: “Ölmeden önce yapmak istediğiniz şey nedir?” Kızlardan biri ağzından “Seks” kelimesini kaçırır. Hakkında çok az şey bildikleri bu kelimenin ortaya çıkardığı kargaşa, farklı geçmiş ve kişiliğe sahip kızları, yetişkinliğe yönelik kendi sakar, komik, acı dolu ve duygusal yollarına iter.

Animesinin fragmanı

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.