karanlıkla karşı karşıya

Karanlıkla Karşı Karşıya Netflix’e geliyor!

2018 yapım suç ve dram filmi Karanlıkla Karşı Karşıya, Netflix’e geliyor.

2018 yılında gösterime giren suç ve dram filmi Karanlıkla Karşı Karşıya 28 Temmuz tarihinde Netflix’te yayımlanacak. Orijinal ismi BlacKkKlansman olan film bir kitap uyarlaması. Yazar Ron Stallworth tarafından yazılan ve aynı adı taşıyan kitabın yine Stallworth tarafından uyarlanması ile ortaya çıkmıştır.

karanlıkla karşı karşıya

Filmin Konusu

Karanlıkla Karşı Karşıya, kenti ele geçirmeyi planlayan bir örgütü durdurmaya çalışan bir dedektifin hikayesini anlatıyor. Ron Stallworth, Colorado’da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan’ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçirme girişimlerini engellemek için gizlice örgütün içine sızmaya çalışır. Grupla iletişime geçen ve aşırı ırkçı biri gibi davranan Ron sonunda amacına ulaşır. Grubun toplantılarına katılmaya başlayan Ron, Klan’ın büyük kurucusu ile yakın ilişki kurar. Genç adam Ku Klux Klan’ına başarıyla sızmakla kalmayıp, yerel bölümün de başına geçer. Bu sırada Stallworth’un kimliğine geçen ortağı Zimmerman, ölümcül bir komployla ilgili bilgilere ulaşır. Peki Afro-Amerikan bir polis memuru, beyaz üstünlüğünü savunan bir örgütün içinde kimliğini gizli tutmayı nasıl başaracaktır? Özetle 1970’lerin sonunda geçen film, siyahi bir polis dedektifinin azmini ve tabir-i caizse köstebeklik ile ırkçı, yerel bir örgütlenmeyi çökertmesini merkezine alıyor

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Malcolm X, 25. Saat ve İçerideki Adam gibi filmlerle tanınan aynı zamanda 2 Oscar adaylığı bulunan Spike Lee üstleniyor. Star Wars evreninin Kylo Ren’i Adam Driver ve Ballers dizisiyle tanıdığımız John David Washington‘ın başrol de bulunduğu filmin oyuncu kadrosunda Topher Grace, Laura Harrier, Ryan Eggold, Jasper Pääkkönen gibi isimler de yer alıyor.

Filmin önceden yayımlanmış fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Film 28 temmuz tarihinde Netflix üzerinden yayımlanacak.

 

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.