shriver 1280x720 1

Michael Maren’in “Shriver” adlı komedi filminde rol alacak oyuncular belli oldu!

Michael Shannon, Kate Hudson, Don Johnson, Da'Vine Randolph ve daha fazlası

Michael Maren’in yönetmenliğini üstlendiği komedi dizisi  “Shriver” oyuncu kadrosu şekillendi.

Michael ShannonKate HudsonDon Johnson ve Da’Vine Randolph oyuncu kadrosunda yer alan başarılı isimlerden. Aynı zamanda Jimmi Simpson, Zach Braff, Mark Boone, Jr. ve Aja Naomi King de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Fortitude International uluslararası haklar satıyor ve CAA Medya Finansmanı Cannes sanal pazarında yerel hakları temsil ediyor.

shriverFilm, edebiyat dünyasında bir sıçrama yapmak için umutsuz olan ve 20 yıldır saklanan ünlü bir yazar olan Shriver’ı bulduklarına inanan küçük bir kolejde geçiyor. Ancak buldukları kişi, hayatında hiç bir kitap okumamış ve hayal gücü ile gerçeklik arasındaki farkı söylemekte zorlanan, şanssız bir tamirci. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Shriver, kolej edebiyat festivaline katılma davetini kabul eder. Ama sonra gerçek yazar onu ortaya çıkarmak için ortaya geldiğinde ortalık karışır.

Filmin yapımcısı CaliWood Pictures adına Jina Panebianco ve Michael J. Reiser, filmi Robert Ogden Barnum, Byron Wetzel, Lucas Jarach ve Josh Kesselman ile birlikte üretecekler. Ayrıca Wesley R. Sierk, III, John D. Straley ve Joseph Panebianco üst düzey yapımcılık yapıyor.

Daha fazla haber yazısı için http://seyrederiz.com‘u takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.