Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon tarihi duyuruldu!

Brooklyn Nine-Nine 8. sezonu sonbahar aylarında çıkacak

7. sezonu nisan ayında sona eren Brooklyn Nine-Nine, ekranlara beklenenden daha erken dönecek. Brooklyn Nine-Nine dizisinin 8. sezonu, bu sonbaharda izleyici ile buluşacak. NBC’ye geçiş yapan dizi, yeni bölümleri ile sonbaharda bizlerle olacak.

Ekranların en sevilen komedi dizilerinden Brooklyn Nine-Nine 8. sezon onayını erkenden almıştı. Şimdi ise dizinin 8. sezon bölümlerinin de izleyiciyi fazla bekletmeden, bu sonbaharda yayında olacağı bilgisi paylaşıldı.

Dizinin ilk beş sezonuna ev sahipliği yapan FOX’un iptal kararı sonrası NBC kanalına geçen dizinin 7. sezon bölümleri geçen Nisan sona ermişti. Dizinin hayranları, uzun süren belirsizlikler sonrasında NBC ile birlikte biraz daha net bir takvime göz atma fırsatı buldu. Buna göre 7. sezon finalini 23 Nisan 2020’de yapan dizi 8. sezon için de pek fazla beklemeyecek.

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine 8. sezonu Black Lives Matter etkisiyle gelecek

Başrolünde ünlü komedyen ve aktör Andy Samberg’i gördüğümüz ve New York Polis Departmanı’nın 99. Bölge Karakolu’nda geçen maceraları konu alan yapımın yeni sezonunda, Amerika Birleşik Devletleri’nde son günlerde iyice şiddetini artıran Black Lives Matter eylemleri ve polis karşıtı duruşun da etkisinin olacağı söylendi. Dizinin başrol oyuncularından Terry Crews, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni sezonda Black Lives Matter protestolarının ve polis şiddeti sorununun görmezden gelinmeyeceğini ifade etti.

8. sezonda Andy Samberg ve Terry Crews’ün yanı sıra Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz ve Joe Lo Truglio da önceki sezonlardaki rolleriyle geri dönecek.

Dizinin 7. sezonu toplamda 13 bölüm sürmüştü. 8. sezon için ise henüz bir toplam bölüm sayısı açıklanmadı. Brooklyn Nine-Nine 8. sezon net bir yayın tarihine sahip olmasa da 2020 yılının sonbahar mevsiminde NBC ekranlarında yayına başlayacak.

Dizi ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Ayrıca dizinin başrolü Andy Samberg’in son projesi olan Palm Springs filmi ile ilgili yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://seyrederiz.com/andy-samberg-palm-springsin-fragmani-yayimlandi/

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.