matrix scaled

Matrix 4’un vizyon tarihi ertelendi!

Başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un bulunduğu kült film serisi Matrix’in 4. filminin vizyon tarihi ertelendi!

svg%3E

Matrix 4’un, Keanu Reeves’in diğer sevilen serisinin yeni filmi olan John Wick 4 ile aynı gün, yani 21 Mayıs 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu. Hatta o gün şimdiden ‘Keanu Reeves günü’ olarak anılıyordu. Ancak geçtiğimiz haftalarda John Wick 4’ün vizyon tarihinin ertelendiğini duymuştuk. John Wick 4, 21 Mayıs 2021 tarihinden, 27 Mayıs 2022 tarihine ertelenmişti. Bu haberin ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://seyrederiz.com/john-wick-4-un-vizyon-tarihi-ertelendi/

matrix

Matrix 4, 1 Nisan 2022’ye ertelendi!

Koronavirüs sebebiyle ertelenen filmler arasında Matrix 4 da yerini aldı. Film, 21 Mayıs 2021’den, 1 Nisan 2022’ye ertelendi. Bu haber, film için sabırsızlanan seyirciler için kötü bir haber oldu diyebiliriz.

Filmin kadrosunda kimler var?

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Jada Smith, Jessica Henwick, Jonathan Groff ve Yahya Abdul-Mateen II gibi ünlü isimlerin bulunduğu kadroya son olarak Brian J. Smith dahil olmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda ise yine Lana Wachowski oturuyor.

svg%3E

Ayrıca hayranları serinin dördüncü filmi için teoriler üretmeye çoktan başladı. Neo’nun geçmişinden bahsedileceği ve seçilmiş kişinin aslında Neo olmadığı bu teorilerden sadece birkaçı. Merakla beklenen film hakkında yeni bir gelişme olursa sayfamızda yer vermeye devam edeceğiz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.