13 Reasons Why

13 Reasons Why final sezonu fragmanı yayımlandı

13 Reasons Why dizisinin final sezonu geliyor!

Netflix’te 2017 yılında yayımlanmaya başlayan 13 Reasons Why, kısa sürede platformun en popüler yapımlarından bir tanesi hâline gelmişti. Çıkış yaptığı ilk sezonuyla oldukça beğeni toplayan dizinin, Jay Asher’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ilk sezonu, bir öğrencinin intiharına ve neden kendi canını aldığını açıklamak için arkasında bıraktığı kasetlere odaklanıyordu. Gerçekleştirilen bir çalışmanın, dizinin izleyenler üzerinde kendine zarar verme ve intihar düşüncülerini artıracağını ortaya koymasıyla birlikte dizi, çeşitli tartışmaların da odak noktası olmuştu. Hatta bunların ardından Netflix, belli bölümlere içeriklerle ilgili uyarı notları koydu ve ilk sezon finalindeki intihar sahnesinde düzenlemeler yaptı.

13 Reasons Why

Geçtiğimiz yıl yayımlanan 3. sezonu ile birlikte yine aynı etkiyi yaratamamış olsa da, dizi Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Bu yüzden hikayeyi tamamlayacak olan 4. sezon da birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Hikâyeyi tamamlayacak olan sezon diyoruz çünkü sezon duyurulduğu anda aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan tanıtım fragmanıyla dizinin 5 Haziran’da ekranlara döneceğini duyurulmuştu. Kamera arkasında ekibin birlikte geçirdiği son anlardan görüntüler içeren bu tanıtım fragmanının ardından şimdi de yeni sezondan görüntüler içeren ilk resmi fragman yayımlandı.

13 Reasons Why 4. sezon konusu:

Hikâyenin merkezinde yer alan karakterlerin Liberty High’dan mezun olmadan önceki son yılına odaklanacak 4. sezonda, karakterler bir yandan mezuniyetlerine hazırlanırken, bir yandan da tehlikeli bir sırrı saklı tutmaya çalışacak. Dizinin 5 Haziran tarihinde yayımlanacak dördüncü ve final sezonunda Dylan Minnette, Grace Saif, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Miles Heizer, Ross Butler ve Devin Druid ekranlara geri dönecek.

13 Reasons Why dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Katherine Langford’un yeni Netflix yapımı Cursed hakkındaki yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://seyrederiz.com/netflixten-yeni-bir-yapim-cursed/

Dizinin hem son sezonunun tanıtım videosuna hem de fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.