the woman in the window

The Woman in the Window fragmanı yayımlandı

Disney’e ait yapım şirketi Fox 2000 tarafından üretilen The Woman in the Window filminin hakları, bir süre önce Netflix tarafından satın alınmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise merakla beklenen filmin resmi fragamanı yayımlandı. Aynı zamanda filmin çıkış tarihi de belli oldu. Film, 14 Mayıs 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Filmin başrolünde Amy Adams yer alıyor. Ayrıca Julianne Moore, Gary Oldman, Jennifer Jason Leigh, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry ve Wyatt Russell gibi isimlerde kadroda bulunmakta.

the woman in the window

The Woman in the Window konusu

Filmde Amy Adams, günlerini New York’taki evinde eski filmler izleyerek ve komşularını pencerelerinden gözetleyerek geçiren Agorafobik bir çocuk psikoloğu olan Anna Fox‘u canlandırıyor. Bir gece Anna Fox, komşusunun cinayetine tanık olduğunu düşündüğünde paranoyaklaşır, ne yapacağından ve kime güveneceğinden emin olamaz.

Netflix’in “Anna Fox, sadece dünyayı penceresinin ardından izlerken kendini güvende hissetmektedir. Ancak Russell ailesinin sokağın karşısına taşınmasının ardından inanılmaz bir olaya tanık olmasıyla işler değişir. Acaba o gece aslında neler yaşandı?” notu ile paylaştığı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.