russo kardeşler
avengers-infinity-war-spoiler-interview-russo-brothers-arclight

Russo Kardeşler, Cherry ve Tom Holland hakkında konuştu

Başrolünde, Spider-Man karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tom Holland’ın bulunduğu Cherry adlı filmin yönetmen koltuğunda Russo Kardeşler oturuyor. Film, 12 Mart 2021 tarihinde Apple TV+ üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak.

2019’un Mart ayında Russo Kardeşler, Avengers: Endgame’den sonra Tom Holland ile bir kez daha çalışacaklarını duyurmuştu. Joe ve Anthony Russo, filmin yönetmen koltuğunda otururken aynı zamanda yapımcılığı da üstleniyorlar.

cherry

Russo Kardeşler, Tom Holland olmasaydı filmi çekmeyi düşünmüyormuş

Yaptığı bir röportajda Anthony Russo, Tom Holland’ın film için ne kadar önemli olduğunu şu sözlerle belirtiyor:

“Joe ve ben, rolde Tom’u düşünene kadar filmi yapmayı planladığımızı bile bilmiyordum. Kitap karanlık, çok karmaşık ve onun değeri de bu. Bu filmi yapmak istedik. Çünkü askeri deneyim ve opioid bağımlılığı ile ilgili güncel meselelere değiniyor. Modern kuşağa özgü bu deneyimlerin çok özgün bir yorumuydu. Filmi, ilacınızı almak gibi değil de lezzetli bir versiyonunu yapmak istedik. Tom çok sevimli. O çok çekici bir oyuncu ve çok iyi. Onu bir karakter olarak düşünmeye başladığımızda tüm film bize bir olasılık olarak açıldı. Çünkü o; zor bir filmin erişilebilir, heyecan verici, eğlenceli bir versiyonuna giden yolumuzdu.”

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.