jessie buckley men

Alex Garland, Men adlı yeni bir film çekecek

2015 yılında Ex Machina filmi ile ilk kez yönetmenlik yapan ve A24 ile çalışan Alex Garland, yeni bir film çekecek. Yine A24 ile beraber çalışacağı Men filmi ile ilgili görüşmeler devam etmekte. Başrollerini; Domhnall Gleeson, Alicia Vikander ve Oscar Issac’ın paylaştığı bilim kurgu filmi, kendisine Oscar adaylığı kazandırmıştı.

Daha önce Penny Dreadful, Penny Dreadful: City of Angels, Years and Years, Skyfall gibi yapımlarda yer alan Rory Kinner’ın, bu yeni filmde de rol alacağı kesinleşti. En son karşımıza I’m Thinking of Ending Things ile karşımıza çıkmış olan ve Wild Rose, Judy, Chernobyl gibi yapımlarda bulunmuş Jessie Buckley ile de görüşmelerin devam ettiği biliniyor.

alex garlnd men

Men filminin konusu

Men filminin konusu ya da çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi ayrıntılar henüz belli olmasa da filmde, eski kocasının ölümünden sonra İngiltere kırsalına tek başına tatile giden bir kadının hikayesinin anlatılacağını biliyoruz. Jessie Buckley ile de bu kadını canlandırması için görüşmeler yapıyor. Yakın zamanda daha fazla ayrıntının belli olması bekleniyor.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.