Çukur

Çukur 4. sezon 4. bölüm 2. fragmanı yayımlandı

Show TV’nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Çukur‘un 4. sezon 7. bölüm 2. fragmanı, geçtiğimiz dakikalarda dizinin resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlandı.

3 sezon boyunca reytinglerde üstün başarısını sürdüren dizi, yeni sezon için oldukça iddialı isimleri bünyesinde barındırıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi isimlerin bulunduğu diziye; geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Barış Arduç, sürpriz bir şekilde dahil olmuştu. 4. sezonda ise Çukur’da, İrem Sak ve Mustafa Avkıran gibi ünlü oyuncuları görüyoruz. Sak ve Avkıran, Erdenet ailesinin yeni üyelerini canlandırıyor.

çukur

Çukur’un son bölümünde neler yaşandı?

Yamaç, son hamlesinden sonra ilk defa en az kendisi kadar zeki bir düşman ile karşı karşıya olduğunu fark edecek. Cengiz’in isteğiyle Arık’ı korumak zorunda kalan Yamaç, aynı zamanda Çukur’u da korumak için Arık ile nefes kesen bir mücadeleye girecek. Yamaç, aldığı zorlu görevi başarabilmek için Vartolu’dan yardım isterken ikisinin kurduğu zekice oyunun sonuçları ise merakla beklenecek.

Efsun, içine düştüğü zor durumdan beklenmedik, eski bir müttefikinin yardımıyla çıkacak. Boş çıkan Cumali amcanın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali’nin, Erdenetler’e karşı yaptığı son hamle mahalleyi, Yamaç’ı ve Erdenetler’i geri dönülmez bir yola sürükleyecek.

Pazartesi günü ekranlara gelecek yeni bölümün fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.