lucifer seyrederiz

Lucifer 5. sezon 2. part çekimlerine başlandı

Lucifer dizisinin merakla beklenen 5. sezon 2. part çekimlerine başlandı. Tom Ellis, Koronavirüs salgını şartlarında yapılan çekimler ile ilgili konuştu.

Dizinin 5. sezonu geçtiğimiz haftalarda yayımlandı. 21 Ağustos’ta yayımlanan bölümler, sezonun sadece yarısını oluşturuyordu. Dizinin çekimleri, tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük bir sağlık tehdidi oluşturan Koronavirüs pandemisi yüzünden yarım kalmıştı. Ancak şimdi 5. sezon 2. part çekimleri başladı.

Lucifer

Tom Ellis, Koronavirüs şartlarında yapılan çekimler hakkında konuştu

Dizinin başrol oyuncusu Tom Ellis, Instagram hesabından paylaştığı bir gönderi ile Koronavirüs salgını şartlarında yapılan çekimler hakkında konuştu. Her gün test olduklarını, maske takmayı ihmal etmediklerini ve sosyal mesafeyi koruduklarını belirten Tom Ellis, konu ile ilgili şöyle söyledi:

“Salgın sırasında Lucifer’ı mümkün olduğunca güvenli bir şekilde çekebilmek için bunları takmak zorundayız. Her gün test oluyoruz ve sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Ben sadece bir aktörken neden her şeyden sorumlu olan başkan aynı önlemleri almıyor?”

Lucifer 6. sezon olacak mı?

5. sezonun 2. partı için çekimler başladı. Daha önce bu konu hakkında konuşan Tom Ellis, 6. sezon çekimlerinin de 5. sezon çekimlerinden hemen sonra başlayacağını duyurmuştu.

Başrolünde Tom Ellis‘in bulunduğu fantastik dizi, 25 Ocak 2016 tarihinde ilk kez izleyici ile buluşmuştu. İlk olarak Fox’da yayımlanmaya başlayan dizi, üçüncü sezonunun ardından iptal edilmişti. Takipçilerinin sosyal medyada “#savelucifer” etiketini gündem haline getirmesi üzerine Netflix, dizinin yayın haklarını satın almıştı.

Normalde 5 sezon olması planlanan dizinin başrolü Tom Ellis, Netflix ile bir anlaşma yaptı ve dizi 1 sezon daha uzatıldı. Böylece dizinin 6. sezonunun final sezonu olacağı kesinleşti.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.