star trek

Star Trek: Discovery’nin 4. sezon çekimleri başladı

İlk olarak 2017 yılında CBS All Access’te yayımlanmaya başlayan Star Trek: Discovery, önümüzdeki haftalarda 3. sezonuyla birlikte ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. The Original Series’den yıllar önce geçen şovda Sonequa Martin-Green, USS Discovery’deki ekip üyelerinden biri olan Michael Burnham’ı canlandırıyor. İlk sezon, CBS All Access için bir başarıydı ancak bazı Star Trek hayranları dizinin karakterlerin üzerine harekete geçme eğilimine itiraz etmişti. 2. sezon da Kaptan Pike (Anson Dağı) ve Spock (Ethan Peck) gibi sevilen Star Trek karakterlerinin eklenmesiyle daha çok şekillendi ve ilgi gördü.

Koronavirüs salgını, çoğu yapımda olduğu gibi Discovery’nin post prodüksiyon aşamasını da yavaşlattı. Buna rağmen planlar dahilinde yürümeye devam etti. Dizinin ikinci sezonu biteli bir yıldan fazla bir zaman geçti ve hayranlar heyecanla Burnham ile Discovery ekibinin nereye gittiğini merak ediyor. Discovery 3. sezon, 15 Ekim’de CBS All Access’de yayımlanacak.

star trek

Star Trek: Discovery’nin 4. sezon çekimleri, geçtiğimiz günlerde başladı

Ülkemizdeki streaming platformlarından Netlix‘te yayımlanan dizinin 4. sezon çalışmalarının da başladığına dair iddialar vardı fakat kesin bir açıklama yoktu. Geçtiğimiz günlerde ise dizinin bir hayranı, Discovery setinin oyuncu ve ekip girişinin reklamını yapan, 4. sezon çalışmalarının başladığını belirten bir tabela gördü ve sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yeni adıyla Paramount+ olan CBS All Acces, şimdiye kadar herhangi bir şey paylaşmış değil. Bu yılın başlarında Discovery’nin dördüncü sezonu için tartışmalar olduğuna dair haberler ortaya çıkmıştı ancak hakkında söylenenlerin hepsi dedikodulardan ibaretti. Yine de dizinin bu kadar tutması ele alındığında yeni sezon onayı alması oldukça olası bir durum diyebiliriz.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.