supernatural

Supernatural final çekimleri sona erdi

Başrollerinde Jensen Ackles ve Jared Padalecki‘nin bulunduğu ve 2005 yılından beri izleyici karşısına çıkan Supernatural dizisi, ABD’nin en uzun dizisi unvanına sahip. Dizi bize Sam ve Dean adındaki Winchester kardeşlerin; şeytanlar, melekler, mitolojik canlılar ve lanetli eşyalarla olan maceralarını anlatmıştı.

Başlangıçta 5 sezon olarak tasarlanan dizi, gördüğü büyük ilgi sonucunda ekranlarda yer almaya devam etti. Hatta final olması beklenen 5. sezonun ardından 10 sezon daha çektiler ve 15. sezonun da dizinin final sezonu olmasına karar verdiler.

Supernatural’ın bitmesinin ardından Jensen Ackles ve Jared Padalecki de yeni bir projede yer alacak. Jensen Ackles, The Boys dizisinin 3. sezon kadrosuna katılırken Jared Padalecki ise dizinin yaratıcılarıyla yeni bir projede tekrar bir araya gelecek.

Dizinin 15. yani final sezonunun çekimleri ise bugün sona erdi. Yapılan açıklamalara göre, dizinin yıldızlarından biri olan Jensen Ackles, dizinin meşhur arabası Chevy Impala’yı çekimlerin ardından alacak ve kendine saklayacaktı. Bu hareket ise hayranlarını duygulandırdı. Oyuncular, sosyal medya hesapları üzerinden de hislerini paylaştılar.

supernatural

Jensen Ackles, Supernatural finali hakkında konuştu

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ackles, şu ifadeleri kullandı:

 “Bu sabah 6’da uyandım. Alarmım bu sefer daha ağır bir tonda çaldı. Bugün, 15 yıllık bir yolculuğun son günü. Hayatımı sonsuza dek değiştiren bir yolculuğun… Bu yolculukta beraber çalıştığım ve bizi izleyip destekleyen herkes, size ne kadar minnettar olduğumu tahmin edemezsiniz. ‘Teşekkür ederim’ cümlesi bunu karşılayamıyor. Kelimeler yeterli kalmıyor. Sonsuza kadar taşıyacağım eşsiz anılar için size minnettarım. Ne yolculuktu, ne maratondu ama. Buraya bugün de dahil olmak üzere son günlerimizden bazı fotoğraflar bırakıyorum. Elimden geldiğince paylaşmaya devam edeceğim, ama şu an SPN deyişiyle bir ‘hiçliğin’ ortasındayız. Kelimeler kifayetsiz kalıyor.”

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.