50B64443 3BB9 4DD9 A361 9C1602C64EE3

Japan Sinks: 2020 animesinin filmi geliyor

Netflix orijinal animesi Japan Sinks: 2020’den derleme bir film geliyor!

Japan Sinks: 2020 anime serisinin resmi web sitesinin bugün yaptığı açıklamada, animenin Japon tiyatrolarında gösterime girecek bir derleme filmi olacağını duyurdu. Ayrıca film için bir görsel paylaşıldı:

svg%3E

10 bölümüyle 9 Temmuz’da tüm dünyada Netflix‘te yayımlanan Japan Sinks: 2020, çıktığı günden beri Netflix Türkiye de dahil olmak üzere oldukça merak edildi ve ilgi gördü.

Orijinal felaket bilim kurgu romanı, bir dizi doğal afetin Japonya’yı vurmasıyla başlıyor. Büyük tektonik değişimler, uzak Japon adalarından volkanik patlamalara neden olur, depremleri tetikler ve sonunda Japon anakarasındaki yanardağlarda daha fazla patlamayı tetikler. Bütün bunların ışığında, bir grup bilim insanı, Japon hükümetini Japon takımadalarının yakında denizin altına beklenenden daha erken batacağına ikna etmeye çalışır.

svg%3E

Yeni animede ortam, 1970’lerin Japonya’sından modern Japonya’ya taşınıyor.

Ünlü, 1973 tarihli benzer bir romandan esinlenen anime, Japonya’nın sonunda ülkenin okyanusa batmasına neden olacak sürekli depremlerle harap olurken, hayatta kalmaya çalışan bir aile olan Mutou ailesi ve Ayumu ile Gou kardeşlerin macerasına odaklanıyor.

Japan Sinks 2020’de ölüm her bölümde beliriyor, tasvir edilen ölüm ve kayıp o kadar tekrarlayıcı hale geliyor ki, seri sömürünün eşiğine geliyor.

svg%3E

Yuasa, animeyi Science SARU stüdyosunda yönetti. Tek bakışta bile Devilman CryBaby’nin çizimlerini andıran animenin karakterlerini Devilman CryBaby’nin bölüm yönetmeni Naoya Wada tasarladı ve daha önce Devilman Crybaby ve Ping Pong: The Animation’ın yönetmeniyle birlikte çalışan Kensuke Ushio animenin müziğini besteledi.

Geçtiğimiz birkaç saat önce yapılan duyuruya göre Japan Sinks: 2020 filmi 13 Kasım tarihinde Japonya’da gösterime girecek.

Yeni gelişmelere ve daha fazlasına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.