the society

The Society 2. sezon çalışmalarına başlandı

Netflix’in 10 Mayıs 2019 tarihinde yayımladığı The Society dizisi, ilk sezonun ardından kısa bir sürede ikinci sezon onayını almıştı. İkinci sezon duyurusunu, Instagram üzerinden paylaştıkları bir video ile yapmışlardı. Videoda, oyuncular ikinci sezonun 2020 yılında geleceğini belirtmişti. Kesin bir tarih ise hala bilinmiyor. 2020 yılının son 4 ayının içinde bulunuşumuz da hayranlarını heyecanlandıran bir durum.

the society

Dizinin oyuncuların biri olan ve Sam karakterine can veren Sean Berdy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla, senaryo okumalarının başladığını gösterdi. Bu da çekimlerin çok yakın bir zamanda başlayacağını gösteriyor. Ama bu kadar geç kalınmış olması hayranların aklında “Acaba 2020 yılına yetişecek mi?” sorusunu getiriyor.

Sean Berdy’nin paylaştığı Instagram gönderisi;

https://www.instagram.com/p/CDnC0RNn6RT/?utm_source=ig_web_copy_link

Sean, aynı zamanda 5 gönderi daha paylaştı. Onlara da Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

The Society konusu

Dizi; gizemli bir şekilde, zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan gençler eve ve ailelerinin yanına dönmenin yolunu arar. Ancak her şeyden önemlisi öncelikle hayatta kalmanın yolunu bulmaları gerekir. Nobel Edebiyat Ödüllü İngiliz romancı ve şair William Golding’in imzasını taşıyan “Sineklerin Tanrısı” romanından esinlenilen dizi Chris Keyser ve Marc Webb’in imzasını taşıyor.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.