After

After 2. filminin fragmanı yayımlandı

After devam filminin fragmanı yayımlandı

After devam filmi geliyor. Geçtiğimiz yıl Anna Todd isimli genç bir kızın Wattpad platformunda yazdığı ve daha sonra ünlenerek kitap olduğu çok satan serisinden uyarlanan After filmi izleyiciler ile buluşmuştu. Şimdi ise yine aynı serinin 2. kitabına odaklanacak yeni bir film karşımıza geliyor.

After

After We Collided konusu

İlk film iyi niyetli, tatlı ve genç bir kız olan Tessa’nın hayatını mercek altına alıyordu, Üniversitenin ilk yılına hızlıca adapte olmuş, mükemmel notları ve liseden beri birlikte olduğu sevimli bir sevgilisi olan Tessa’nın hayatında her şey yolundadır. Ancak Tessa’nın hayatı, Hardin Scott adında gizemli bir genç ile tanışınca altüst olur. Tessa’dan çok farklı olan Hardin; genç kızın hayatına dahil olarak kendisini sorgulamasını ve cinselliği keşfetmesini sağlarken, aralarında daha önce kimseyle kurmadıkları bir bağ oluşur.

İkinci filmde ise Hardin ve Tessa ikilisinin ilişkilerini hiç beklenmedik bir şekilde test edilecek. Bakalım ikili tüm zorluklara rağmen birlikteliklerini sürdürebilecek mi?

İlk filminin oyuncu kadrosunda Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langford, Inanna Sarkis, Samuel Larsen ve Selma Blair gibi oyuncular bulunan yapımın devam filminin oyuncu kadrosuna Dylan Sprouse ve Candice King isimleri katıldı.

Filmin vizyon tarihi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle henüz resmi olarak açıklanmadı ancak gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalabilirsiniz.

Filmin fragmanını ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.