NETFLIX IPUÇLARI

Netflix’in bilinmeyen yönleri ve ipuçları!

Netflix’i son derece verimli kullanabilirsiniz.

Netflix platformuna vereceğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alacağınız, bazı ipuçları ve uzantıları bugün sizlerle paylaşacağız.

1- Otomatik oynatmayı durdurma

Siz kararsız bir şekilde ana sayfada dolanırken, her yerden çıkan ve bir anda başlayan dizi-film fragmanlarından sıkıldıysanız aşağıdaki linki takip edin ve otomatik oynatmayı durdurun. Eğer isterseniz sonraki bölüme otomatik olarak geçmeyi durdurabileceğiniz bir seçenek de dahil.

https://t.co/GRNXPHvo4W

2- Videoların oynatma hızını arttırma ve yavaşlatma

Herkesin hayal ettiği o özelliği Netflix’te kullanmanızı sağlayan bir uzantı: Super Netflix… 0.5 ile 4x arasında hız ayarı yapmak mümkün. Chrome’dan indirip Netflix’le birlikte çalıştırmanız yeterli.

https://t.co/uUzgWYQU5X

3- Arkadaşlarınla beraber Netflix izleme

Son dönemde kullanımı ne kadar artışta olsa da bilmeyenler ve işine yarayacak olanlar için arkadaşlarınızla aynı anda film ya da dizi izlerken Netflix üzerinden sohbet edebileceğiniz Netflix Party adında bir uzantı da mevcut. Uzantıyı yükleyin, kurun ve ‘start the party’ seçeneğinin altında izlediğiniz yapımın linkini arkadaşlarınıza gönderin. Sohbet odanız hazır…

https://t.co/vLk9iIhC2K

4- Netflix’te olmayan özel kategorileri ekleme

Kategorileri yeterli bulmuyorum izleyecek içerik bulmakta zorlanıyorum diyenler için Netflix’te olmayan kategorileri Netflix’in arama çubuğuna ekleyebilen bir uzantı. Chrome mağazasından ücretsiz indirip çalıştırmanız yeterli.

https://t.co/Udod5KloKH

5- Netflix izleyerek yabancı dil öğrenme

Netflix’i yabancı dil öğrenme uygulamasına dönüştüren Chrome uzantısı… Alt yazıyı hem orijinal dil, hem de Türkçe olarak görebiliyorsunuz. Aynı zamanda öğrenmek istediğiniz dil için en uygun içerikleri de kullanımınıza sunuyor.

https://t.co/nNI9VL1bqr

6- Netflix’te bir şeyler izleyip aynı anda başka bir sitede gezme

Bir şeyler izlerken aynı anda başka sekmede işiniz varsa, bu uzantı ile hem işlerinizi yaparken hem de altında küçük boyutlarda bir sekme yardımı ile istediğiniz şeyi izlemeye devam edebiliyorsunuz…

https://t.co/ynFrPQnJDh

7- Tüm içeriklerin IMDb puanını görüntüleyebilme

IMDb puanlarına takıntılıysanız ve herhangi bir insan topluluğu tarafından beğenilmeyen yapımlarla vakit kaybetmek istemiyorsanız, Chrome mağazasından ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir eklenti ile tüm içeriklerin açıklamasında aşağıdaki gibi İMDb puanlarını ve diğer istatistikleri görebilirsiniz…

imdb puanını görüntüleyebilme

https://chrome.google.com/webstore/detail/imdb-ratings-on-netflix/ohonjgnjobblbhfeamidafpnbkppbljh?hl=tr

8- Introyu atlamak her seferinde zor geliyorsa…

Bu eklenti tüm başlangıç ve bitiş jeneriklerini kendiliğinden geçiyor… Ünlü İspanyol bir yazılımcı sayesinde işlerinizi tek tuşa basmadan bile halledebiliyorsunuz…

https://t.co/brYGnarJqW

9- Netflix’te ne izleyeceğini bulamamaya son…

Bilgisayarın karşısına geçip saatlerce ne izleyeceğinizi seçemiyorsanız bu site sizin yerinize seçiyor. Kategori, IMDb puanı, tür gibi seçimleri yaptıktan sonra size bu kriterlere uygun içeriği buluyor…

https://t.co/GtMLPsSXlr

10- Netflix alt yazı filtresi

İstediğiniz kelimelerin “*” şeklinde gözükmesini sağlayabiliceğiniz bir uzantı. Yine Chrome mağazasından ücretsiz indirip Netflix’e girdiğinizde çalıştırmanız ve kelimeleri seçmeniz yeterli.

https://t.co/69dTGPi7VO

11- Video görüntü ayarlarını değiştirme

İzlediğiniz içeriğin parlaklığını, kontrastını ve diğer bazı görüntü özelliklerini değiştirmenize yarayan bir uzantı.

https://t.co/FYfoqybwwZ

12- Aynı anda iki ya da daha fazla alt yazı ile izleme

Bu uzantı ile dizi ya da filmi hem Türkçe hem İngilizce alt yazı ile izleyebilirsiniz. Hatta Netflix’te olmayan birçok alt yazı dili de mevcut.

https://t.co/CFSswFhpJ8

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.