C3AEAD35 4370 420B 88E4 B51F430B582F

A Whisker Away anime filmi 18 Haziran’da Netflix’te

A Whisker Away, orijinal adıyla Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu filmi 18 Haziran’da Netflix’e geliyor

Sailor Moon’un yönetmenliğini üstlendiği Junichi Sato’nun yeni filmi kediye dönüşebilen bir kızın romantik hikayesini anlatıyor.

Normalde 5 Haziran’da Japonya’da vizyona girecek olan film Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Şimdi ise en son yayımlanan tanıtım videosuyla filmin 18 Haziran tarihinde dünya çapında Netflix’te yayımlanacağı müjdelendi.

Yeni tanıtım videosunda aynı zamanda filmin kapanış müziği, Yorushika’nın seslendirdiği, ‘Usotsuki’ (The Lying Moon) isimli şarkı da yer alıyor.

svg%3E

Filmin hikayesinden daha detaylı bahsedecek olursak,

Orijinal hikaye; ‘sonsuz gizemli’ anlamına gelen ‘Muge’ lakaplı Miyo Sasaki’ye odaklanıyor. Enerjik ve tuhaf bir ortaokul öğrencisi olan Miyo, sınıf arkadaşı Kento Hinode’den hoşlanıyordur. Miyo, her gün onun dikkatini ne kadar çekmeye çalışsa da, Kento onun farkında bile değildir. Bunların yanında Miyo’nun bir sırrı vardır. Tarō adlı bir kediye dönüşmesini sağlayan sihirli bir maskeye sahip olan Miyo, maske sayesinde Kento’ya yaklaşmanın yolunu bulmuştur ancak yeniden bir insana dönüşmesi eskisi kadar kolay olabilecek midir? belki de mümkün olmayabilir..

svg%3E

İlk yayımlanan uzun tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.