feel good

Feel Good 2. sezon ne zaman?

Mae Martin‘in kendi hayat hikayesinden esinlenerek yazıp oynadığı Netflix dizisi Feel Good, 2. sezonuyla seyircinin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

feel good

Sevenlerinin merakla beklediği Feel Good 2. sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Bu sezon da ilk sezondaki gibi yine Mae Martin’in hayatını ve sürüklendiği karmaşayı izleyeceğiz gibi görünüyor. İlk sezon, uyuşturucu bağımlılığı sebebiyle kendisini ”Hayal kırıklığı” olarak tanımlayan Martin 2. sezonda da bunu yenmek için büyük bir savaş verecek gibi.

2. sezon ne zaman yayımlanacak?

İlk sezonu 18 Mart 2020 tarihinde yayımlanan dizinin 2. sezonu, 4 Haziran 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Feel Good 3. Sezon Gelecek Mi?

feel good

İlk sezonun yayınlanmasının ardından Netflix, diziye 2. sezon için izin vermişti. Bu izinden kısa bir süre sonra da çekimler başlamıştı fakat 3. sezon ile ilgili sorular sorulduğunda dizinin sadece 2 sezon süreceği ve 2. sezonun final sezonu olacağı öğrenildi. Feel Good izleyicileri olarak bu duruma her ne kadar üzülsek de 2. sezonun güzel olmasını ümit ederek bununla teselli buluyoruz.

İlk sezon konusu

Hayatının her alanında zorluklarla karşılaşan ve bunlarla mücadele etmek için destek arayan Mae Martin, her bölüm farklı bir nokta ile izleyiciyi şaşırtmıştı. Başrolümüz bir yandan aşk hayatını yoluna koymaya çalışırken bir yandan da geçmişten gelen bağımlılık problemi ile uğraşıyordu. Sezon finalinde mutlu son görsek de 2. sezon fragmanından anladığımız kadarıyla bu mutlu son çok uzun sürmemiş gibi.

Friends dizisinin efsane karakterlerinden Lisa Kudrow’ un da kadrosunda bulunduğu dizide oyuncu, Mae Martin’in annesini canlandırıyor. Dizinin başlarında her ne kadar sert ve mükemmeliyetçi bir anne gibi görünse de ilerleyen bölümlerde kızı için büyük mücadeleler veren bir anneyi izliyoruz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.