John Wick 4

Rina Sawayama, John Wick 4 kadrosuna katıldı

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında 3. filmi çıkan John Wick serisinin 4. film kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Yapılan yeni açıklamaya göre daha önce müzisyen kariyeri ile tanınan ve Netflix’in Turn Up Charlie dizisi ile seyirci karşısına çıkmış olan Rina Sawayama, John Wick 4’un oyuncu kadrosuna katıldı.

John Wick 4

John Wick 4 ne zaman çıkacak?

Koronavirüs, sinema sektöründe de oldukça durgun bir dönem geçirilmesine sebep olurken, Matrix 4’ün de bu sebepten dolayı çekimlerinin durduğunu duymuştuk. Bu da hâliyle henüz çekimlerine başlanmamış John Wick 4’ün vizyon tarihi de etkilendi. Henüz tam adı belirlenmemiş John Wick 4’ün vizyon tarihi için 27 Mayıs 2022 tarihi takvimlere işaretlendi.

Yönetmen Chad Stehelski ise daha önce “Keanu, Matrix’teki bağlılığını bitirmeli, ki bu büyük bir anlaşma ve muhtemelen onun yıl sonuna kadar zamanını alacağını düşünüyorum. O zaman hazırlık moduna geçmeliyiz ve sonra başlayacağız.” diyerek Matrix çekimlerinin bitmesini bekleyeceklerini belirtmişti. Matrix 4’ün çekimlerine ne zaman devam edileceği ve vizyona gireceği hakkında kesin bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.