The Undoing

The Undoing 2. sezon olacak mı?

Jean Hanff Korelitz’in 2014 yılında yayımlanan romanından uyarlanan mini HBO dizisi The Undoing, geçtiğimiz haftalarda izleyici ile buluştu ve büyük bir ilgi ile karşılandı. Hem izleyiciler tarafından hem de eleştirmenler tarafından beğeni toplayan dizinin 2. sezonunun gelip gelmeyeceği gibi detaylar ise merak konusu.

the undoing

The Undoing 2. sezonu çıkacak mı?

Dizi, şimdiye kadar piyasaya sürülen HBO Max dizileri arasında son derece başarılı bir konumda. Çok kısa bir süredir platformda yer aldığı için dizinin yeni sezonu ile ilgili kesin bir bilgi yok. 2. sezon onayı ile ilgili yeni bir haber almazken dizinin iptal haberini de almadık. Fakat dizi, mini dizi türünde tasarlanmış olduğu için yeni bir sezonunun gelme ihtimali düşük gibi görünüyor. Yine de dizinin gördüğü bu büyük ilgi, durumu değiştirebilir.

The Undoing konusu

Grace (Nichole Kidman) ve Jonathan Fraser (Hugh Grant), kendileri için istedikleri tek hayatı yaşıyorlardır. Bir gecede hayatlarında büyük bir uçurum açılır: şiddetli bir ölüm gerçekleşir ve korkunç gerçekler ortaya çıkar. Grace, bir hayatı dağıtmalı ve çocuğu (Noah Jupe) ile ailesi için başka bir hayat yaratmalıdır.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.