Superstone

Superstone, 6. sezonu ile final yapacak

İlk olarak 30 Kasım 2015 tarihinde NBC üzerinden izleyici ile buluşan Superstone dizisinden üzücü haber geldi. NBC’de ekranlara gelen durum komedisi türündeki dizinin 6. sezonu ile birlikte final yapacağı açıklandı. 11 bölümü kalan dizinin son sezonu 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanacak.

Superstone

Superstone konusu

Dizi, büyük bir kutu dükkanında çalışan çalışanlarının yaşadığı çeşitli zorlukları konu alıyor. Çalışanlar, aile sıcaklığındaki iş ortamlarında müşterilerle aralarında gerçekleşen zorlu pazarlıklarla, mağazada kaybolan çocuklarla, çalınan eşyalarla, soygunlarla ve akla gelmeyecek yüzlerce problemler ile uğraşmak zorunda kalır.

Geçtiğimiz sezon tamamlandığında dizinin başrollerinden America Ferrera ayrılık kararı almıştı. Hatta tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük bir sağlık tehdidi oluşturan Koronavirüs salgını sebebi ile sezon finalinin çekilememesi sebebi ile karakterden ayırlamamıştı. Sonrasında ise yeni sezonun ilk iki bölümü ile karakterin ekranlara veda edeceği duyurulmuştu. America Ferrera, paylaştığı veda mesajında dizinin finaline gelme fikrine açık olduğunu belirtti.

Superstore dizisi final bölümü ile birlikte toplam 113 bölüme ulaşarak ekranlara veda edecek.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.