Assassin's Creed

Netflix, Assassin’s Creed dizisini duyurdu

Geçtiğimiz saatlerde Netflix, Assassin’s Creed oyun serisine dayanan bir canlı aksiyon dizisi hazırlığına başladığını 10 saniyelik bir kısa tanıtım videosu eşliğinde duyurdu.

Assassin’s Creed dizisi geliyor

Netflix, oyun serisini hazırlayan şirket Ubisoft ile serinin hakları için yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Ubisoft Film & Television’dan Jason Altman ve Danielle Kreinik’in yönetici yapımcı olduğu bir dizi için hazırlıklar başladı. Yeni dizi, canlı uyarlama bir yapıda olacak. Ancak dizi için hazırlıklar henüz yeni başlamış durumda. Bu nedenle dizinin konusu veya oyuncu kadrosu gibi konularda şu anda herhangi bir bilgiye sahip değiliz.
Assassin's Creed
Oyun serisi, 2007’de çıktığından beri 155 milyondan fazla kopya satarak en çok satan serilerden birisi oldu. 2016 yılında, Michael Fassbender’ın başrolünde olduğu bir film uyarlaması da yapıldı. Ancak film, gişede pek de başarılı olamadı ve kötü eleştiriler aldı. Yeni dizinin nasıl yorumlar alacağı ise şimdiden büyük merak konusu. Seri, 11 video oyunu içeriyor. 12. oyun olacak “Assassin’s Creed Valhalla” ise önümüzdeki ay çıkacak.
Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.