af

Af filminin fragmanı yayımlandı

2017 yılında yaptığı ”Yolcu” (Passenger) adlı kısa filmiyle birçok festivale konuk olan ve ödüllere layık görülen yönetmen Cem Özay, “Af” adlı ilk uzun metrajlı filmi ile 4 Kasım’da karşımıza çıkacak. Filmin ilk fragmanı ise geçtiğimiz saatlerde yayımlandı.

Cem Özay’ın senaryosunu Tuğçe Öztabak’la yazdığı filmde, geçimini bir dağ köyünde ağaç ticareti ile sağlayan otoriter bir baba ile çocukları arasındaki çatışmaya odaklanılıyor. Başrollerinde ise Timur Acar,Emine Meyrem, Hakan Aslan, Yusuf Bayraktar ve Macit Koper yer alıyor.

af

Yapımcılığını Ömür Güner’in, ortak yapımcılığını ise TRT’nin üstlendiği ‘AF’ın çekimleri, geçtiğimiz sene Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Gürcistan sınırında bulunan Macahel Vadisi’nin bir dağ köyünde gerçekleştirildi.

”Af”, 33. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde yayımlanacak

Cem Özay imzalı film, dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Tokyo Uluslarası Film Festivali’nin ana seçkisine kabul edildi. ”Af’, 31 Ekim – 9 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 33. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Ayrıca 4 Kasım’da izleyicilere sunulacak film, Tokyo Uluslararası Film Festivali’ne bu sene Türkiye’den seçilen tek yapım oldu.

Bugün yayımlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.