jake gyllenhaal the son

Jake Gyllenhaal, The Son dizisinin başrolü olacak

Jo Nesbo’nun aynı adlı romanından uyarlanacak “The Son” dizisi, HBO tarafından mini dizi olarak sipariş edildi. Dizinin başrolünde ise en son “Spider-Man: Far From Home” filmi ile karşımıza çıkmış ve “Brokeback Mountain”, “Nightcrawler”, “Zodiac”, “Prisoners” gibi yapımlarda boy göstermiş Jake Gyllenhaal yer alıyor.

Mini dizinin yönetmen koltuğunda, “Prisoners” filminin de yönetmeni olup Jake Gyllenhaal ile daha önce de çalışmış olan ve yönetmen abisi Christopher Nolan ile “Prestij”, “Memento”, “The Dark Knight” ve “The Dark Knight Rises” filmlerinin yapımında bulunmuş Jonathan Nolan oturuyor.

Filmin yapımcılığını ise Jake Gyllenhaal, Jonatfan Nolan ve Lisa Joy ile birlikte şu sıralar adı “Dune” filmi ile anılan Denis Villeneuve üstlenecek.

jake gyllenhaal ve denis villenuve the son

“The Son” konusu

Başta uzun metrajlı film olarak tasarlanan projenin hikâyesinin, mini bir diziye daha çok uyacağına karar verildi ve proje de dizi haline getirildi. Dizi, Oslo’nun acımasız yolsuzluk hiyerarşisinin ortasında geçen bir intikam hikayesi olarak tanımlanan New York Times’ın en çok satan 1 numaralı romanından uyarlanacak. Hikâye, kaçak bir mahkum olan Sonny Lofthus’u odağına alıyor. Geçmişini hatırlayamayan ve opioid bağımlısı olan Sonny Lofthus, yasadan bilinmeyen bir gerçeğe doğru kaçıyor.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.