dylan o'brien

Dylan O’Brien, Love and Monster hakkında konuştu

“Teen Wolf” dizisiyle adını büyük kitlelere duyurmuş, “The Maze Runner” serisinde ve “American Assassin” filminde boy göstermiş Dylan O’Brien, başrolünde olduğu macera-komedi türündeki “Love And Monsters” filmi ve canlandırdığı karakter hakkında konuştu.

Kıyamet sonrasında geçen filmin yönetmen koltuğunda Michael Matthews otururken yapımcılığını da Shawn Levy ve Dan Cohen gibi isimler üstleniyor. Filmin dağıtımcı şirketi ise Paramount Pictures. Dylan O’Brien‘ın dışında “Love and Monsters” filminin kadrosunda; Jessica Henwick, Michael Rooker, Ariana Greenblatt, Ellen Holman gibi oyuncular da bulunuyor.

dylan o'brien love and monsters

Dylan O’Brien, “Love and Monster” filmindeki karakteri hakkında konuştu

Dylan O’Brien, yetişkinliğe girmek için kıyametten daha iyi bir zaman olmadığını söyledi. O’Brien, karakterinin ortamının yaşlanma türüne yeni bir unsur eklediğini şu sözlerle ifade etti:

“Yaşanan olaylar ergenlik döneminde gelişiyor. Olup bitenler yüzünden yaşlanmaktan fazlasıyla uzaklaşıyor. Daha hayatında keşfedecek çok fazla şey var.”

12 Şubat 2021 tarihinde yayımlanacak olan film, gerçekleşmiş bir kıyametten 7 yıl sonrasını konu edinecek. Hayatta kalma mücadelesi anlatılırken, bir aşk hikayesine de değinilecek.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.